Đorđe David iznenadio mnoge informacijom, otkrio javnosti: “Karleuša me je blokirala zbog Cece”

Đorđe David je otkrio kakva je situacija u žiriju “Zvezda Granda” ali šta je donio dolazak Cece Ražnatović u stolicu žirija.

Kako je istakao, iako jako cijeni Jelenu Karelušu jednim potezom dokazala je da joj itekako nedostaje žiriranje u “Zvezdama Granda”

-Ceca i Jelena su kao Ronaldo i Mesi. Karleuša je bila neko na svoju foru. Otišla je i pojavila se Svetlana, a ona je neko ko je donio veću gledanost, i to u nevjerovatno velikom procentu. Iskreno da kažem, brinuli smo se da li će biti tako.

Šta to pokazuje? Ako si majstor, ako pratiš sebe i ono što je tvoja krvna grupa i tvoj identitet, tebi narod vjeruje. Može da te voli ili ne, ali ti vjeruje.

-Svako je promjenljiv, samo je važno ne biti dosadan. Ja sam sve svoje predrasude sklonio ulaskom u “Zvezde Granda”, prvo kad je Jelena bila u pitanju, jer sam shvatio kakav je ona laf.

Mi smo imali duplu sezonu, gdje smo, htjeli – ne htjeli, bili emotivno vezani jedni za druge. Ja sam profesionalac, na pitanje s kim bih radije išao na večeru, rekao sam da bih prije, naravno, sa Cecom. I tu je nastao problem između nas.

-Koliko god da je Ceca velika zvijezda, njoj je bio potreban crveni tepih za ulazak u jedan ovakav zvjerinjak i trebalo ga joj je dati.

Karleuša nam je uvijek realno falila, u smislu nije bila u grupi, nije se javljala na telefon, imala je stalno zidove i pregrade ispred sebe i zbog toga smo svi bili na nekoj distanci u odnosu prema njoj.

Nije bila timski igrač, a za razliku od nje, ja jesam, i za razliku od nje, ja sam stao iza nje sa sve četiri kad je ona imala haos u takmičenju.

-Tada je ona otpratila Mariju, a mi smo znali da se čujemo i nekoliko puta tokom dana, podržavao sam je, bez obzira na to da li je bila u pravu, a tada je bila u pravu. Zbog lijepih reči o Ceci Jelena me je blokirala.

Svi mi imamo svoje nesreće i svi imamo svoje djetinje ponašanje, a time što me je blokirala je pokazala da joj je jako krivo i da joj je stalo do te stolice – rekao je Đorđe David.

Roker i glumac je na kraju dodao da se ne čuje sa Aleksandrom Milićem Milijem jer je on stalno u Turskoj.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.