Đorđe David takmičarku uporedio sa Džejlom Ramović, pa žestoko potkačio Dragana Stojkovića Bosanca!

U ovom duelu glasove su ukrstili Almir Delić iz tima Snežane Đurišić i Meliha Imširović iz tima Marije Šerifović i dali sve od sebe da zablistaju u sedmom krugu Zvezda Granda i približe se finalu.

Almir se predstavio pjesmama “Krčma u planini” i “Snijegovi hladni dolaze”, dok je Meliha otpjevala “Da si nekad do bola voleo” i “Robinja”, a rezultat na kraju duela bio je 6:5 za Melihu.

Dragan Stojković Bosanac je bio oduševljen Almirovim pjevanjem, te je za njega imao samo riječi hvale, komplimenti su samo pljuštali, što se ne može reći i za Melihu čijim pjevanjem ovoga puta nije bio oduševljen.

Bekuta se u potpunosti složila sa Bosancem, takođe je pohvalila Almira, dok Melihinim pjevanjem nije bila oduševljena, ali zato njenim stajlingom jeste.

– Meliha moj glas za tebe uopšte nije bio upitan, od kad si se pojavila… To je taj potencijal na kojem može da se radi i svašta može da bude i odatle karijere mogu da izniknu.

Almire, nešto se pokazalo do sada da svi reagujemo na to kad neko postaje sve bolji, a ja mislim da si ti danas bio najbolji od svih nastupa, pritisnuo si obje pjesme. Ti si sad na nekom svom pravom pjevačkom putu – objasnio je Mili.

– Almire ti si meni drag i poznajem te dugo godina, ali moje mišljenje je totalno kontra od ovoga što je desni dio žirija rekao.

Meni se večeras nije dopalo tvoje pjevanje, pogotovo pjesmu “Snijegovi hladni dolaze” koja je moja omiljena, nije trebalo tako da zvuči, bilo je previše sirovo, nije bilo emocije – rekla je Viki.

– Možda je prehrabro ovo što ću da izgovorim za Melihu, kad se pojavila Džejla Ramović iste ove stvari su se dešavale od strane Bosanca…

Da je kao da je snimljena matrica, da si ufurana, da si kao da si već u finalu to je isto i Džejli govorio i naravno Džejla je bila u finalu i ona je pobijedila i džaba svo opovrgavanje jer kad nešto prija uhu i oku to će da nađe put – zaključio je Đorđe.

Ceca je pohvalila oba kandidata, a za Melihu je objasnila da je baš kako treba otpjevala njenu pjesmu.

Marija je bila zadovoljna svojom kandidatkinjom Melihom, dok je Sneža takođe dala podršku svom kandidatu.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.