Dragan Bursać direktno u sami centar kod Hadžifejzovića: “Kada se bavimo istinom, dobijamo prijetnje! Još mi niko nije prijetio zbog laži!”

Banjalučki novinar i publicista Dragan Bursać gostovao je u Centralnom Dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem na Face televiziji.

“Kada se bavimo istinom, dobijamo prijetnje! Još mi niko nije prijetio zbog laži! Očigledno je istina jako skupa i jako opasna stvar!

MUP najčešće, kada prijavim prijetnje, uradi svoj posao! Tužilaštvo je crna rupa jer se ti slučajevi usisavaju i nestaju!

U slučaju “Hadžifejzović” sistem promptno reaguje kada su u pitanju linč i laž! Bio sam fasciniran djelovanjem sistema gdje se zbog riječi umiriti digla institucionalna hajka na FACE!

To je bila poruka ljudi koje mi plaćamo da će se ušutkati Senad!

Ovo nije slučaj “Hadžifejzović” već slučaj države!

Botovi ne samo da se prepoznaju, oni se žale RAK-u koji ih štiti! Čovjek koji mi je prijetio i čije prijetnje sam objavio mi je rekao: “Ja ti prijetim tajno, a ti me objavljuješ javno!”

Ti Senade, nisi neprijatelj države, ali jesi neprijatelj državnih institucija! Draško Milinović je tu da te ušutka verbalno! Milinović je došao u RAK iz kuće koja je fabrika laži!

Kako stvari stoje, Dodik više nikome ništa ne mora da objašnjava! Kurti je dobro odgovorio da je Kosovo građanska zemlja!

To je ono što ja želim da bude BiH! Vučić i Dodik moraju da trpe jedan drugoga! Prijatelji sigurno nisu! Dodik mora da sluša onoga ko je na čelu Srbije!

Kosovo se koristi za manipulaciju Srbima u Srbiji i u RS-u! Tenzijama na Kosovu upravlja direktno Aleksandar Vučić!

Dodik je rekao da će RS pomoći svim institucionalnim i vaninstitucionalnim sredstvima Srbima na Kosovu! Šta to znači?!

Koja su to sredstva koja se mogu uputiti osim dobrih želja, živo me interesuje”, naveo je između ostalog Bursać.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.