Dragan Stojković Bosanac iznenađen u BiH, nevjerovatan doček je imao, pogledajte snimak sa koncerta Sanela Smole u Kaknju

Član žirija u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, popularni harmonikaš i kompozitor Dragan Stojković Bosanac uživa veliku popularnost, gdje god da se pojavi, ali niko nije očekivao da će njegov dolazak na koncert njegovog miljenika Sanela Smole biti tako veličanstven.

Pojavio se i snimak.

Naime, Boske je dočekan ni manje ni više nego – vatrometom!

Pozdravljen euforičnim aplauzom publike u Kaknju, harmonikaš je pokazao zbog čega je to tako, a čim je zasvirao publika je odmah pala u euforiju.

„Ovo nije doživio ni Zdravko Čolić“, „Bilo je savršeno“ neki su od komentara prezadovoljne publike – javlja grand.nova.rs.

Inače, nekadašnjeg učesnika šoua „Zvezde Granda“, Sanela Smola publika je upamtila kao vrsnog pjevača, ali i miljenika Dragana Stojkovića Bosanca sa kojim redovno ide na turneje i uveseljava ljude širom svijeta.

Zbog toga i ne čudi ovaj spoj i spektakl koji su ova dva muzičara priredila u Kaknju.

Od Smolinog pojavljivanja u takmičenju, za Bosanca nema boljeg kandidata koji je zajpevao na velikoj sceni na šta on često i podsjeća u aktuelnim emisijama, što pjevač ne krije da mu imponuje.

–Ne znam zašto je to tako. Valjda zato što sam skroman čovjek, normalan.

Kada pjevaš pjevaj, kada sjediš, sjedi.

Nisam mogao ni sanjati da će mi Bosanac mentor biti i da ću raditi sa njim, ja sam njemu srcu legao i hvala mu na svemu– iskren je pjevač koji priznaje da su u međuvremenu postali dobri prijatelji.

–Jeste, družimo se. Kad god odem kod njih kući Dunja mi se obraduje, evo i sada smo se vidjeli pre snimanja pozdravili smo se– rekao je Sanel ranije.

Pogledajte snimak koji se pojavio.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.