Dragan Stojković Bosanac javno prozvao Isaka Šabanovića, stigao je odmah i odgovor: “Stariji je i naslušan muzike, možda je čovjek u pravu”

Nakon što je Dragan Stojković Bosanac popularnom rokeru uputio kritiku, i čini se zamjerio što koketira sa različitim žanrovima i muzičkim pravcima, Isak se oglasio i odreagovao na prozivke jednog od mentora popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

Isak Šabanović izdao je pjesmu i spot u saradnji sa Aleksandrom Sofronijevićem.

Kako je publika Isaka tokom pomenutog takmičenja upoznali kao zakletog rokera, mnogi su se zbog ove saradnji iznenadili.

Međutim, saradnja se pokazala kao uspješna, a kako jedan ovakav projekat iziskuje mnogo rada i truda, Isak se požalio na umor.

–Dobro sam, Bogu hvala. Šta da kažem još, umoran sam i iscrpljen.

Uprkos umoru, Šabavnović ne krije da je prezadovoljan reakcijama publike i mnogobrojnim komentarima koje svakodnevno dobija od svojih vjernih pratioca i slušaoca, te nema sumnje da se iscrpan rad na kraju isplatio.

–Baš sam zadovoljan, kako prođe prošla je. Meni je bitno da je izašla, da ljudi čuju. Dobio sam mnoge komentare hvale– rekao je Isak.

Pošto se pohvalio da pjesma dobro prolazi, pitali smo pjevača koji je poznat kao veoma emotivan čovjek, kako reaguje kada pročita negativne komenatre i da li ga i dalje dotiču nuspojave koje slava sa sobom nosi.

–Dobro, bilo je i negativnih komentara neću da lažem, ali to su negativni onih koji sjede kod kuće i nemaju šta da rade pa ajde da ga komentarišemo. Ima i nekih konkretnih, ali to me uopšte ne interesuje.

Ako je jedan u milion ok, ako ih ima više onda se treba nešto mijenjati – odgovorio je iskreno pjevač.

Kako je Bosanac nedavno izjavio da je Isak malo skrenuo sa puta, mislivši na to da Šabanović miješa različite muzičke pravce, postavilo se pitanje da li mladi pjevač prelazi u narodnjake ili će ostati vjeran roku.

–Možda je čovjek u pravu, stariji je i naslušan muzike.

Držim se svog, još tu sam ostao ono što sam ja. Mislim da ću ostati u svom fazonu– započeo je Isak.

Cijeli video pogledajte u nastavku:

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.