Džejla Ramović otvoreno progovorila kroz šta prolazi: “Danima sam nervozna, gledam da ne idem među ljude”

Naporan tempo nastupa, koncerata i snimanja emisija, naveo je pjevačicu Džejlu Ramović da prizna javno da je doživjela jako težak period. Gostujući u jednoj emisiji, pjevačica je otvorila dušu i otkrila da se posljednjih meseci nije osjećala dobro, što je uticalo na njeno raspoloženje.

–Nekako ne mogu više ni da se pružim ljudima koliko sam umorna i nešto nervozna. Danima sam nervozna, pod nekim sam stresom.

Kada se ne osjećam dobro, gledam da ne idem u ljude, čisto da ne bih bila pretjerano drska. Tada čovjek ne vlada sobom, a ja nisam vladala sobom – rekla je Džejla za Blic tv.

Pjevačica je zatim otkrila da je taj period uspješno pregurala, ali ne krije da se zbog tempa života nerijetko dešava da joj je svega preko glave.

Podsjetimo, Džejla je pre nekoliko nedelja za Grand otkrila da je pred njom još jedna naporna ljetnja sezona, a onda se dotakla i odnosa sa reperom Henijem.

-Očekuje me tokom ljeta mnogo nastupa, uskoro izlazi jedna nova pjesma, obećani drugi po redu duet sa Henijem. Ne znam da li će se nastaviti to pa da bude jedna trilogija. Naprosto nam odgovara sve to, imamo dobre pjesme i bila bi šteta da ih ne pružimo publici.

Smatram da kada je nešto kvalitetno treba da se radi na tome, i mislim da smo super tandem – rekla je Džejla za Grand.

ČITAJTE I OVO: “Zavirite” u kuću pobjednice Zvezda Granda Šejle Zonić u kojoj je provela djetinjstvo: “Otac i ja nekad smo jeli samo hljeb i paradajz”

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.