Džekini saigrači kao u MMA meču, pogledajte nevjerovatan snimak tuče koji se pojavio nakon utakmice!

U susretu 30. kola najvišeg ranga turskog nogometa Fenerbahçe je kao gost s 3:2 svladao ekipu Trabzonspora. Iako je riječ o dvoboju druge i treće momčadi prvenstva, gosti su u ovaj susret ušli sa 17 bodova prednosti ispred domaćina. Fener je, činilo se, već u prvom poluvremenu uvelike odredio smjer utakmice. Kombinacija Freda u ulozi strijelca i Dušana Tadića u ulozi asistenta donijela im je dva pogotka u 13. i 54. minuti.

Nastavak je trebao donijeti mirno privođenje utakmice kraju, no neočekivane tenzije u dvoboj je unio Dominik Livaković.

Kod jednog slobodnog udarca domaćina u 63. minuti nije najbolje reagirao i primio je pogodak u bliži kut svoga gola. Razljutilo je to prvog golmana hrvatske reprezentacije, koji je svoj bijes iskalio upravo na vratnicu kraj koje je prošla lopta.

Trabzon je ubrzo u 78. minuti izjednačio pogotkom Trezegueta iz jedanaesterca. Ipak, Feneru sva tri boda i veliku pobjedu u 87. donosi Michy Batshuayi. No, prava ludnica dogodila se u 100. minuti utakmice.

Livakoviću se nakon jednog nezgodnog starta ukazivala pomoć kad mu je s tribina doletio nepoznati predmet i pogodio ga u bradu. Raskrvarilo je to bradu hrvatskom vrataru, a ubrzo nakon toga, potaknuto visokim tenzijama, nastao je potpuni kaos i tučnjava.

No, tu nije bio kraj Livakovićevim mukama. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka, igrači Fenera trčali su put svlačionice, a nepoznata osoba u tom je trenutku dotrčala do Livakovića i laktom ga pogodila u glavu.

Strašan dan za hrvatsku jedinicu, doživio je puno ‘iskustvo‘ turskog nogometa, a nije još poznato je li Livaković zadobio ozbiljnije povrede.

Ipak, u općoj tučnjavi koja se u tom trenutku odvijala, titulu ‘najboljeg borilačkog poteza‘ odnio je bivši igrač Chelsea Michy Batshuayi. Belgijanac ima kružni udarac kojem bi pozavidio i Van Damme.

On je u jednom trenutku, u kojem je naočigled mirno neometan stajao, kružnim letećim udarcem nogom nokautirao jednog od domaćih navijača.

Šokantan potez belgijskog napadača, koji je iznenadio neočekivanošću i brutalnošću poteza, ali i činjenicom da je uopće sposoban izvesti nešto takvo – prenose Sportske novosti.

U svakom slučaju, zasigurno mu slijedi visoka kazna, a i sumnjamo da će mu se iko više približavati s ovakvom nonšalancijom.

Pogledajte snimke.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.