Edin i Amra Džeko u prvoj zajedničkoj kampanji Zlatne džezve i promocije BiH  

Ako ste kojim slučajem, proteklih mjesec dana, vidjeli bh. dijamanta Edina Džeku i njegovu suprugu Amru kako ispijaju Zlatnu džezvu na najljepšim destinacijama u gradovima BiH, onda ste mogli svjedočiti snimanju nove kampanje kompanije Vispak. Naime, Edin i Amra odlučili su biti glavne uloge jedinstvene promocije najpoznatijeg brenda domaće kafe, Zlatne džezve.

Uz svaki gutljaj ove prepoznatljive kafe, Edin i Amra vas vode na putovanje kroz čarobne predjele bh. gradova.

Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Konjic, Jajce, Ljubuški, Počitelj…svaki grad je oživio u ovom videu, otkrivajući svoje skrivene ljepote i bogatu kulturu.

“Ova jedinstvena kampanja je podsjetnik na to koliko je BiH bogata prirodnim ljepotama, kulturnom baštinom i gostoljubivim ljudima.

Drago nam je da smo ambasadori domaćeg turizma i da potičemo ljude da istraže i dožive sve što BiH ima za ponuditi.

Sjajna mjesta širom naše lijepe domovine, gdje se može odmoriti i popiti kafa sa dragim ljudima, promovišemo sa domaćom kompanijom Vispak i Zlatnom džezvom”, istakao je Edin Džeko.

Ova reklama ne samo da promoviše Zlatnu dzezvu kao vrhunski proizvod, već naglašava važnost očuvanja i promocije ljepota BiH.

“Od svih mjesta na svijetu koje obilazim, kad se vratim u BiH, uvijek me podsjeti da je to zemlja nestvarnih ljepota.

Ponosna sam na ovu kampanju u kojoj promovišemo uživanje u tradiciji, u trenucima ispijanja domaće kafe koji se posebno cijene na ovom našem podneblju.

Nadam se da će ovo biti svojevrsna inspiracija da se zaljubimo u našu domovinu još više, dok uživamo u šoljici Zlatne džezve”, naglasila je Amra Džeko.

Neka ovaj video bude podsjetnik da je BiH jedno od najljepših mjesta na svijetu, a Zlatna džezva simbol domaće kulture i tradicije.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.