Enis Bešlagić iznenadio poznatog hrvatskog pjevača, “upao mu u kadar”, a on mu poručio: ‘Ti si mene naučio peći ćevape’

Gibonni (54) je za RTL Danas uoči prošlosedmičnog koncerta otkrio kako će na pozornici u zagrebačkoj Areni ugostiti prijatelje Urbana (54) i Nikšu Bratoša (63, a tokom intervjua u kadar je ‘upao’ i Enis Bešlagić (48).

Glumac ga je iznenadio i poručio mu da mu da savjet kako da se ne rasplače na njegove pjesme.

“Čovječe, ne mogu ni sinu dati savjet, ne znam – poručio mu je pjevač pa se prisjetio kako je Enis njemu jednom prilikom otkrio odličan trik.

“Ti si meni dao savjet da kad se stavljaju ćevapi na gradele, da se ne okreću s lijeve i desne strane, nego da se stalno valjaju. I više mi nisu zagorjeli – ispričao je Gibonni.

Zagreb je sedam godina čekao koncert Gibonnija, a fanovi su stigli čak iz Nizozemske, Slovenije i Austrije.

Uskoro nastupa i u Sarajevu. Otkrio je i zašto ne nastupa često.

On je album “U po’ ure” objavio 2021. godine. “Kiša”, “Pijesak nošen vjetrom”, “Lažu fotografije”, “Mlijeko proliveno”, “Ko si da si” samo su neke od pjesama koje su publici u međuvremenu prirasle srcu.

Podsjećamo, Gibonni je zakazao i svoj veliki koncert u Sarajevu koji će se održati 27. maja u Dvorani Mirza Delibašić (KSC Skenderija) s početkom u 20:30 sati.

Ulaznice za parter koštaju 20 KM, za tribine 30 KM, a za VIP Backstage 50 KM. Možete ih nabaviti putem servisa Kupi Kartu, na blagajni Bosanskog kulturnog centra i na platou ispred Skenderije.

“Moj je običaj da ne dolazim u grad dva puta s istim programom, malo po starinskom, tako je nekad bilo.

Odrastao sam u tom duhu i meni se to jako sviđa. Nasuprot tome bi bilo da ideš svugdje svirati gdje te zovu.

To je isto dobro, kolege to rade, svaka im čast, od toga se živi, ali ja tako ne bih – objasnio je pjevač koji je rijetko viđen u javnosti.

“Ljudsko lice je potrošna roba, bezveze je okolo naslikavati se, a nemati ništa za reći uz to, mislim da je to ustvari autogol. Čovjek misli da je to dobro, ali vjeruj meni, nije – rekao je Gibonni.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.