Enis Bešlagić je čovjek koji ima dušu, njegove snaže poruke “odjekuju”: “A gdje još imaš i taj luksuz danas u životu, pa da se možeš osloniti na nekoga svog”

Najpoznatiji bh. glumac Enis Bešlagić već duže vrijeme na društvenim mrežama uz hashtagove:

#nemamdvasrcajednozaljubavdrugozamržnju i #nikoganemrzimsamonekogaboljevolim stavlja pozitivne i emotivne objave, a novom je objavom opet ganuo svoje pratitelje.

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar ponovo je obradovala naciju.

Bosna i Hercegovina slavi sjajnu Mostarku koja je danas u utrci na 200 metara delfin na Evropskom prvenstvu u Rimu osvojila zlatnu medalju.

Nakon osvojenog zlatnog odličja uslijedile su brojne reakcije. Na Instagramu se oglasio i popularni glumac Enis Bešlagić.

– Lana, čestitam ti od srca i tvojim roditeljima. Hvala ti za ovaj osjećaj ponosa, koji si nam doplivala – poručio je Bešlagić.

Nedavno je uputio emotivnu poruku koja se ponavlja i širi.

– Dovoljno je nekada da se možeš osloniti i na zid… A gdje još da imaš i taj luksuz danas u životu, pa da se možeš osloniti na nekoga tvog, onoga kojeg osjećaš svojim…

Na nekoga, ko ti želi samo dobro sa svim tvojim manama i vrlinama. Onoga ko bezinteresno brine o tebi svojom pažnjom i najveći ti je oslonac u ovim vremenima zavisti i koristoljublja.

Nema takvih mnogo oko nas i zato ne ispuštajmo takve ljude iz svoga života… Greška je pomisliti , da takvi samo stoje u redu da nam budu oslonac u svakom smislu…

Zato , čuvaj takve ljude i brini se o onima koji nisu tu samo tek tako, što moraju biti…

Ništa se ne podrazumijeva, a život lagano nam briše dane… – napisao je Enis. Glumac, kojeg smo gledali i u RTL-ovoj seriji “Blago nama” prije par mjeseci, nakon što je počeo rat u Ukrajini, je napisao kako mu nije lako stalno razmišljati pozitivno i šaliti se u ovim teškim vremenima.

– Zaista, nije lako svakodnevno biti pozitivan.

Dijeliti tu energiju i djelovati s osmijehom.

Ali je opet lakše širiti tu pozitivu u ova teška vremena, nego čekati da ti je neko drugi donese.

Mnogo je toga što nas čini sretnim i zadovoljnim oko nas, samo smo se navikli na to, pa i ne vidimo te silne blagodati. Sve je do nas – rekao je tada.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.