Enis Bešlagić nakon tragične smrti mladića iz Laktaša: “Svi bi željeli biti “duhoviti” u svojim bolesnim objavama i komentarima da bi dobili pažnju”

Glumac Enis Bešlagić na svom Instagram nalogu reagovao je povodom vijesti o tragičnoj smrti mladića Mladena Dulića (22) iz Laktaša koji je zbog internet zlostavljanja sebi oduzeo život.

Bešlagića je, kao i svakog normalnog čovjeka, pogodila vijest o preranom odlasku mladića koji je trpio zlostavljanje putem društvenih mreža, a evo šta je poručio:

“Svi bi željeli biti “duhoviti” u svojim bolesnim objavama i komentarima da bi dobili pažnju svoje isfrustrirane okoline koja preživljava samo na liječenju i ponižavanju slabih.

Neka ismijavaju kriminalce, političku mafiju i elitu okupanu šampanjcem, ako su toliki mangupi…. Počivaj u miru dobro dijete- napisao je Bešlagić na Instagramu.

Podsjetimo, čitav region potresla je vijest o smrti Mladena Dulića (22) iz Laktaša, koji je digao ruku na sebe jer nije mogao da izdrži pritisak javnosti nakon što je tajno sniman dok je ismijavan tokom razgovora za posao.

Mladen se, prema riječima njegovih prijatelja, ubio nakon što je na društvenim mrežama postavljen snimak pod nazivom:

“Molba za rad na benzinskoj pumpi” u kojoj radnik benzinske pumpe ismijava mladića dok je ovaj popunjavao prijavu za posao.

Iz Policijske uprave Banjaluka su saopštili da su uhapsili V.T. i D.K. iz Laktaša zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo “Neovlašteno fotografisanje”.

“U toku je kriminalistička obrada navedenih lica. Sve mjere i radnje preduzimaju se uz saglasnost i pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka,

koji se izjasnio da se nakon kompletiranja i dokumenotvanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, protiv navedenih lica dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu”, naveli su iz PU Banjaluka.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.