Enis Bešlagić objavio urnebesan snimak za oplakati od smijeha: Kakav je ovo kralj!

Najpopularniji bh. glumac Enis Bešlagić kojeg smo posljednjih sedmica gledali u ulozi voditelja RTL-ovog showa Superpar, osim što dobro zna svoj zanat superzabavna je osoba i šoumen po rođenju, rekli bismo, te veliki pozitivac.

Nije stoga čudo što Enis Bešlagić već više od desetljeća uz glumačku gradi i paralelnu voditeljsku karijeru. Često se tako nađe na malim ekranima u žirijima različitih takmičarskih showova ili u ulozi voditelja zabavnih emisija.

Ipak… sjećaš li se vremena dok je sjedio u žiriju Supertalenta?

Enis je uz Ninu Badrić i Dubravka Merlića bio u prvoj postavi tada tročlanog žirija emisije koja se počela snimati 2009. godine. I ostao je na tom mjestu više godina, a sad se prisjetio kako im je dobro bilo u počecima hrvatskog izdanja svjetski poznatog britanskog showa Got Talent.

“POGLEDAJ KOJA POZITIVA!! Dobra energija i malo više spontanosti u životu…, pa i na sceni. Sve je sada malo previše sterilno… prije toliko godina, kao prva postava, jako dobro smo se zabavljali i više uživali u radostima igre nego sada☺” napisao je Enis i objavio snimku na kojoj su uz takmičara koji pokazuje svoj talent da pleše uz svaku pjesmu, zaplesali i on i voditelji Rene Bitorajac i Igor Mešin.

Trojac se uz takmičara “razbacao” na Colonijinu pjesmu “Za tvoje snene oči” i stvarno ne možemo poreći da sve pršti od spontanosti i dobre energije!

Pogledaj!

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.