in ,

Enis Bešlagić podijelio priču o beskućniku i razgalio mnoge: “Koliko nam je potrebno za sreću, vi sami sebi ponudite odgovor”

Enis je fotografisao beskućnika u Zagrebu, a na njegovu priču ni on, kao ni mnogi nije mogao ostati ravnodušan

Popularni bh. glumac Enis Bešlagić koji živi na relaciji Zagreb-Sarajevo na svojoj Instagram stranici podijelio je poučnu priču o beskućniku koja je naišla na brojne reakcije. Enis je fotografisao beskućnika u Zagrebu, a na njegovu priču ni on, kao ni mnogi nije mogao ostati ravnodušan.

“Zar nam ljudi, koji su beskućnici trebaju unijeti malo boje i šarenila u naš svakodnevni život. Nezadovoljni smo uvijek s nečim što imamo i rijetko se radujemo stvarima o kojima drugi mogu samo maštati. Koliko nam je potrebno za sreću, vi sami sebi ponudite odgovor“, zapitao se Bešlagić u opisu fotografije.

Vrlo brzo, uslijedio je komentar jednog od pratitelja koji je znao pozadinu priče prolaznika kojeg je Bešlagić fotografisao.

“Taj gospodin je prije prvog lockdowna došao iz Amerike u Hrvatsku da svira Bacha na frulici, zapeo je i odlučio ostati, jako drag čovjek“, samo je jedan od komentara na ovu priču.

Mozgalica: Koji broj je sljedeći u nizu?

Haris Silajdžić

Haris SIlajdžić potpuno otvoreno i direktno: “Očito ne uklapa u scenarij namijenjen Balkanu da je Bosna i Hercegovina stara evropska država”