Enis Bešlagić posjetio svoju mamu, objavio je i fotografije: “Uvijek svega za ponijeti i napuniti dušu, srce, a i stomak, sve s ljubavlju”

Enis Bešlagić posjetio je majku i tim povodom napisao objavu na Instagramu.

Glumac Enis Bešlagić ovih je dana kod majke, a s pratiteljima je podijelio koliko ga to raduje.

‘Kod majke, kući… Uvijek svega za ponijeti i napuniti dušu, srce, a i stomak, sve s ljubavlju’, napisao je uz niz fotografija na kojima se nalazi dvorište i domaći specijaliteti.

‘Jedna je majka’, ‘Divno’, ‘Nigdje nema kao kod mame’, ‘Nitko kao majka, jedna je majka’, ‘Toplina, spokoj, ljubav’, složili su se s njime pratitelji.

Poznato je kako je Enis svoje mjesto pod suncem pronašao na hrvatskoj estradi, a osim u raznim ulogama, mogli smo ga vidjeti i na mjestu voditelja pojedinih emisija – javlja Story.hr.

Kada je riječ o njegovom ljubavnom životu, u dugogodišnjem je braku. Sa suprugom Sabinom dobio je dvoje djece, danas 17-godišnju Asju i 14-godišnjeg sina Maka.

Sabinu nemamo često prilike vidjeti u javnosti, no kada bi se negdje i pojavila uvijek je pljenila pažnju svojim izgledom.

Može se primijetiti i kako je s godinama sve ljepša te izgleda kao da je vrijeme za nju stalo.

Jedno od njezinih rijetkih pojavljivanja bilo je prošlog mjeseca kada je sa Enisom stigla na proslavu rođendana Nine Badrić.

S njima je bila i kći Asja, a porodica je rado zajedno pozirala.

Enis je bio odjeven u crni smoking i bijelu košulju i ponosno je pozirao s dvije ljepotice. Sabina je izgledala zanosno u dugačkoj zagasito zlatnoj haljini, a Asja je blistala u smaragdno-zelenoj haljini.

U ranijem intervjuu za Story Enis je otkrio kako on i Sabina odgajaju djecu. ‘Trudim se normalno odgajati djecu, ali s druge strane, znamo da na odgoj ne utječemo samo mi, tu su i škola kao obrazovna institucija, televizija, mediji, okolina…

Džaba ja govorio jedno ako će ona na Instagramu vidjeti nešto drugo ili na televiziji nešto treće, ako će u informativnim emisijama slušati govore mržnje… Jedino mogu moliti Boga da je čuva i drži daleko od toga’, rekao je.

Tada je otkrio i zašto smatra da je njegova supruga bolja od njega.

‘Zato što kao majka s djecom provodi vrijeme. Svi podnosimo neku žrtvu, ali majke najveću. I za to joj skidam kapu’, otkrio je Bešlagić.

Pogledajte šta je Enis zapravo objavio na Instagramu.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.