Enis Bešlagić pripremio pravu poslasticu za svoje fanove u BiH i Hrvatskoj: “Želim da dođete sa svojim najmilijima, da ostvarimo takav lijep kontakt da se osjećate kao da ste došli kod mene kući”

Enis Bešlagić pretočio je svoju životnu priču u predstavu, počevši od odrastanja i onoga tko je želio biti pa sve do onoga ko je i što je postao u dosadašnjih 49 godina života. Tako je nastala njegova prva samostalna autorska predstava Da sam ja neko, koja će, nakon turneje po Bosni i Hercegovini, biti predstavljena i hrvatskoj publici, na daskama velike dvorane Vatroslava Lisinskog, 13. marta. Enis se i oglasio i objasnio o čemu se zapravo radi.

”Da sam ja neko je samo jedan put i jedan odabir onoga što ja jesam danas.

Put od djetinjstva, preko studentskih dana pa sve do osobe koja je sada prepoznatljiva na ulici. Na svoj vam način govorim ono što ne vidite iza zavjese medijske scene…

Želim vam prikazati i drugu stranu medalje ovoga što ja danas jesam i toga što bih želio i ostati”, objašnjava glumac.

“Ovo će biti jedno lijepo druženje uz mnogo raznih i iskrenih emocija, koje ćemo osjetiti zajedno.

Želim da se na toj predstavi osjećate lijepo, da dođete sa svojim najmilijima, da ostvarimo takav lijep kontakt da se osjećate kao da ste došli kod mene kući, a ne da ste došli gledati predstavu. Jer tu ću biti ja, koji ću vam pričati dijelove iz svog života koji su iskreni i istiniti. Nema viceva, nema glume, to ću biti ja, onakav kakav jesam, a najbolje da sebe prikažem kroz događaje koje sam proživio.

Tako da očekujem dosta lijepih emocija i mnogo smijeha”, dodao je.

Veliku puzlu u životu Enisa Bešlagića čini i njegova supruga Sabina, s kojom je u braku preko dvadeset godina. Sabinu nemamo često prilike vidjeti u javnosti, no kada bi se negdje i pojavila uvijek je pljenila pažnju svojim izgledom. U jednom od rijetkih intervjua o svom privatnom životu, Enis je progovorio i o Sabini.

“Tajna uspjeha svakog braka je sloboda i da ne gušiš partnera, da svako ima svoj život i mimo toga, jer smo ga imali i prije nego što smo se uzeli.

Svako ima svoje vrijeme, a ono vrijeme kad ste zajedno da ga provedete kvalitetno i uživate u svakom tom poklonjenom trenutku. Svaki brak ima svoje probleme, lažu svi koji kažu da nije tako, ali kad je lijepo, ne volim se time hvaliti, a i kad je manje lijepo ne volim to iznositi. Sve je uvijek dobro da ostane u kući i tajna je da te nema previše ni kući”, rekao je za T Portal.

U braku su dobili kćerku Asju i sina Maka, a u više je navrata istaknuo kako Sabini skida kapu zbog svega što je žrtvovala za majčinstvo i odgoj djece: “Trudim se normalno odgajati djecu, ali s druge strane, znamo da na odgoj ne utječemo samo mi, tu su i škola kao obrazovna institucija, televizija, mediji, okolina…

Džaba ja govorio jedno ako će ona na Instagramu vidjeti nešto drugo ili na televiziji nešto treće, ako će u informativnim emisijama slušati govore mržnje…

Jedino mogu moliti Boga da je čuva i drži daleko od toga”, kazao je Enis ranije u intervjuu za Story.

Sve informacije o kartama i terminima predstava kao i gradove u kojima će se održati možete potražiti na zvaničnoj Facebook stranici Enisa Bešlagića na OVOM LINKU.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.