Enis Bešlagić sasvim iskreno progovorio o supruzi Sabini: “Svaki brak ima svoje probleme, lažu svi koji kažu da nije tako”

Enis Bešlagić je u novom intervjuu, između ostalog, govorio o svojoj supruzi Sabini te izazovima s kojima se susreću u braku.

“Tajna uspjeha svakog braka je sloboda i da ne gušiš partnera, da svako ima svoj život i mimo toga, jer smo ga imali i prije nego što smo se uzeli.

Svako ima svoje vrijeme, a ono vrijeme kad ste zajedno da ga provedete kvalitetno i uživate u svakom tom poklonjenom trenutku.

Svaki brak ima svoje probleme, lažu svi koji kažu da nije tako, ali kad je lijepo, ne volim se time hvaliti, a i kad je manje lijepo ne volim to iznositi.

Sve je uvijek dobro da ostane u kući i tajna je da te nema previše ni kući”, rekao je za T Portal.

Njih dvoje nastoje čuvati privatnost, tako da ih rijetko kada možemo vidjeti zajedno.

Ipak, prošle godine su se pojavili na proslavi 50. rođendana Nine Badrić te pozirali fotografima.

S njima je bila i njihova kćerka Asja. Imaju i sina Maka, koji nije prisustvovao pjevačicinoj zabavi.

‘”Trudim se normalno odgajati djecu, ali s druge strane, znamo da na odgoj ne utječemo samo mi, tu su i škola kao obrazovna institucija, televizija, mediji, okolina…

Džaba ja govorio jedno ako će ona na Instagramu vidjeti nešto drugo ili na televiziji nešto treće, ako će u informativnim emisijama slušati govore mržnje…

Jedino mogu moliti Boga da je čuva i drži daleko od toga”, kazao je Enis ranije u intervjuu za Story.

Tom prilikom otkrio je i zašto misli da je njegova supruga bolja od njega.

“Zato što kao majka s djecom provodi vrijeme. Svi podnosimo neku žrtvu, ali majke najveću i za to joj skidam kapu”, ispričao je.

Na Instagramu koristite citat Meše Selimovića: ‘Nemam dva srca, jedno za ljubav, drugo za mržnju’. Njega ste imali na ispitu za Akademiju. Zašto ste baš to izabrali za hashtag?

Baš zato što tako živim. Ja nemam srce za mržnju, ne mogu mrziti. Mogu upućivati kritike, mogu biti nezadovoljan, ali ne mogu mrziti, nisam rođen za to.

Ima ljudi koji svoju karijeru gaje na mržnji, ako mrzite drugoga – onda imate pristaše svog naroda, svoje nacije, populacije… a kad volite ljude, onda ste osuđivani od tih grupa koje su jako glasne po društvenim mrežama, ali su u suštini manjina i miševi.

Dobro, nažalost, nema svoj glas, dobro se manje čuje, danas dobro nije popularno, nije lijepo reći da voliš Bosance, Hrvate, Srbe, da osuđuješ sve ljude koji rade loše, da osuđuješ njihova djela, a ne ljude. Kad to razdvojimo u svojim glavama, bit ćemo bolji ljudi. Osuđivanje djela, a ne ljudi. Božje je da sudi, a ne naše – rekao je Bešlagić između ostalog u intervjuu za Tportal.hr.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.