Enis Bešlagić večeras u novom velikom televizijskom spektaklu na RTL-u, bit će svega ovdje!

Legendarni glumac Enis Bešlagić iz serije ‘Blago nama’ i voditelj popularnog zabavno-takmičarskog showa ‘Superpar’ na RTL-u sada postaje – detektiv

Globalna senzacija ‘Masked Singer’ 2. aprila u 20.15 sati počinje s emitovanjem na hrvatskom RTL-u, a osim gledaoca, prvu emisiju i prve maske željno iščekuju i voditeljica Antonija Blaće i detektivi – voditelj i omiljeni glumac Enis Bešlagić, popularna voditeljica i pjevačica Ida Prester, poznato televizijsko lice i novinarka Antonija Mandić te kazališni, televizijski i filmski glumac Borko Perić.

Cilj showa ‘Masked Singer’ je otkriti koje se zvijezde kriju ispod prekrasnih, raskošnih maski koje je dizajnirao slavni Juraj Zigman, a to je zadatak upravo detektiva.

“Za mene je sve novo svaki put izazov!”

Enis Bešlagić, koji je već dva desetljeća jedno od omiljenih televizijskih lica, kaže kako se veseli novim izazovima.

Naime, Enisa smo donedavno gledali kao glumca u humorističnoj seriji ‘Blago nama’, okušao se i kao voditelj ‘Superpara’, a sada ćemo ga gledati u novoj ulozi!

“Za mene je sve novo svaki put izazov! Drago mi je da ću sarađivati s kolegama i da ću upoznati neke nove ljude. Najbolje se upoznamo kada radimo, tako da se tome jako veselim”, rekao je Enis za RTL.hr.

Priznao je i kako misli da će biti loš u otkrivanju zvijezda koje se kriju ispod maski, no o ekipi s kojom će surađivati ima samo najljepše riječi.

Veseli se saradnji s kolegama

“Ekipa se bira po senzibilitetu, i mislim da je produkcija opet napravila dobru stvar”, komentirao je Enis, otkrivši kako je s Borkom Perićem dugi niz godina prijatelj.

“Ja sam bio na drugoj godini Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu, studirao sam glumu, onda sam otišao na MKFM – Međunarodni kazališni festival mladih u Puli i tamo je bio taj neki mladi Borko koji je tek počinjao raditi neke radionice, bio je pretalentiran i duhovit i naravno da sam znao da će upisati Akademiju i da će biti odličan glumac”, otkrio je Enis te dodao kako je Borko “predivan kao osoba, drag prijatelj, duhovit i talentiran.”

Priznao je i kao se veseli saradnji a Antonijom Blaće, s kojom se dosad mimoilazio u projektima, a priznao je i da ima tremu.

“Uvijek ima treme. Ja imam tremu i kad vodim neki obični program, a ne da si dio ovog velikog showa… Uvijek razmišljaš što ćeš reći, što će biti duhovito, ali onda shvatiš da se treba opustiti”, kaže Enis koji, kao ni voditeljica ni ostatak detektiva – nema pojma ko su zvijezde pod maskama!

“Nadam se da će biti fenomenalnih izvođača i da ćemo se na kraju iznenaditi kada skine tu masku i vidimo – pa to je on”, rekao je Enis, koji se pod maskom vidjeti i svog prijatelja: “Mislite li da se Dino Rađa prijavio? Ne, on je previsok…’

‘Masked Singer’ gledajte od subote, 2. aprila u 20.15 sati na RTL-u!

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.