Enis Bešlagić vratio ključeve: Neobičnih sedam dana u životu Bingo City Centra i jednog glumca se završilo

“Ovaj izazov je bio jedinstven, odlazim bogatiji za nevjerovatno iskustvo”, rekao je Enis Bešlagić na rastanku sa uposlenicima i posjetiocima Bingo City Centra.

Halid Bešlić, Hanka Paldum, Lana Pudar, Jusuf Nurkić, Tarik Filipović, Andrija Milošević, Boris Režak, Damir Džumhur su samo neke od javnih ličnosti koje su svratile u goste Enisu za vrijeme njegovog izazova “U Bingu sam 24/7”.

Njih skoro 30, poznati pjevači, sportisti, glumci, voditelji, novinari i influenceri su zajedno sa Enisom pjevali, smijali se i zabavljali posjetioce i kupce Bingo City Centra u Sarajevu.

“Ljudi se povezuju po energiji, sretan sam što smo razbili neke barijere, i nadam se da će ovaj projekat ohrabriti ljude da pokazuju ljubav i da čuvaju svoja prijateljstva. Vjerujem da smo djeci uspjeli prenijeti neke pozitivne vrijednosti”, bio je emotivan Enis dok se njegov boravak u šoping centru približavao kraju.

Dosta toga se izdešavalo za vrijeme Enisovog boravka, ali ono što je bh. glumca posebno iznenadilo jesu djeca, koja ga čini se posebno vole.

“To mi je stvarno šok, nisam znao da me djeca ovoliko vole, ali očigledno da trebam dijete u sebi njegovati”, rekao je Enis.

Društvene mreže su prepune komentara, u kojima pratitelji najčešće, pored čestitki za ideju, kažu da se odavno nisu tako smijali.

“Ovo iskustvo ću pamtiti do kraja života, zahvalan sam im za svu pažnju i brigu od prvog jutarnjeg pozdrava pa do laku noć, kad sam ih ispraćao na kraju njihove smjene”, rekao je Enis nakon što je dobio oproštajni poklon svojih radnih kolega iz kolektiva poslovne jedince 247 Bingo.

Gužva i metež koji su vladali u ovom šoping centru posljednjih sedam dana, čini se nisu smetali brojim posjetiocima i kupcima, a mnogi od njih su imali priliku učestovati u mini-izazovima i osvojiti nagrade.

Ostaje nam da vidimo da li će Bingo i na koji način odgovoriti brojnim zahtjevima da ovaj ili sličan izazov nastave u nekom drugom Bingo centru u BiH.

U međuvremenu kako smo saznali vrijedi pratiti Bingo društvene mreže jer će nastaviti objavljivati još novih sadržaja koji je nastao za vrijeme Enisovog boravka.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.