Evo kojom rečenicom je Stjepan Kljuić kod Senada Hadžifejzovića šokirao javnost

Stjepan Kljuić, bosanskohercegovački novinar, političar, pisac i ratni član Predsjedništva Republike Bosne i Hercegovine, gostovao je u Centralnom dneveniku kod Senada Hadžifejzovića.

Bivši član Predsjedništa RBiH Stjepan Kljuić šokirao je javnost nakon što je iznio niz uvreda na račun ministrice za odgoj i obrazovanje Kantona Sarajevo Naide Hote Muminović.

“Ja kad vidim onu ministricu obrazovanja u KS, zabrađena. Šta ona misli, šta misle ona djeca inovjeraca. Ma nemoj… Javna funkcija mora biti takva”.

Senad je rekao da svi imaju pravo na izbor i prekinuo gosta. Ovako je Kljuić sa gnušanjem na licu opisao ministricu Muminović Hotu.

Kljuić je “zaokružio opziciju” za koju misli da ne donosi dobro u budućnosti.

“Draško Stanivuković, Nebojša Vukanović i Jelena Trivić su veći neprijatelji Bosne i Hercegovine nego Dodik i Ivanić, a Vukanović je rekao da su Hrvati napali Trebinje.

Stanivuković ide u Tuzlu, ode u crkvu, a neće na Kapiju! Umjesto da mu kažu: “Ili ćeš doći na Kapiju ili mrš!”, naveo je u svom obraćanju Kljuić.

“Svetlana Cenić je bila zajedno s Dodikom, to što su se finansijski razišli je druga stvar. Softić i Zvizdić išli u Beograd i izvinjavali se Vučiću.

Sve je bilo organizovano, našli su lokalnog pravnika iz Živinica da nas zastupa u Haagu. Tuđman je Miloševiću obećao dio BiH.

Sada kad su doveli poslušnike, traže treći entitet. Milanović nema političko obrazovanje, bio je nižerazredni činovnik.

Zagreb je krvnik bosanskih Hrvata, a Milanović politički mongoloid!

Imali smo HDZ koji je bio za BiH. Tuđman mi je rekao da ga moram slušati, a ja 80-tih bio što je on tada. Karađorđevo je bilo smrtni udarac. Zagreb je nas prodao, naveo je Kljuić.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.