Fizički napad u JU “Centar za socijalni rad” u Tešnju, policija objavila detalje

“Dana 06.02.2024. godine u 19,15 sati u zgradi JU “Centar za socijalni rad” u Medakovu izvršen je fizički napad od strane H.S. (rođen 1966. godine) iz Medakova, prema licu A.A. (rođen 1983. godine) iz Medakova, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne ozljede konstatovane u Službi hitne medicinske pomoći Tešanj, nakon čega je isti prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica na dalju hospitalizaciju.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo “Teška tjelesna ozljeda” lice H.S. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Tešanj

U periodu od 03.02 do 05.02.2024. godine, u mjestu Tešanjka od strane nepoznate osobe izvršeno je krivično djelo “Krađa” iz dvije radne mašine vlasništvo firme D.O.O. “Rial Šped”. Tom prilikom otuđeno je oko 779 litara dizel goriva.

Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Doboj Jug

Dana 05.02.2024. godine, u 14,00 sati, u mjestu Mravići, od strane lica O.D. (rođen 1991. godine) iz Ilijaša izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”. Izvršenim pregledom navedenog lica od strane policijskih službenika Policijske stanice Doboj Jug koje se nalazilo u parkiranom teretnom vozilu VW “Caddy”, pronađen je jedan upakovan sadržaj praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, bruto težine 12,70 grama.

Lice O.D. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.