Frcaju iskre u RS, nastao je žestok sukob Milorada Dodika i Jelene Trivić: “Nije izdržala nijedan dan”

Marinika Tepić Republike Srpske nije izdržala nijedan dan, izjavio je Milorad Dodik, lider SNSD-a, aludirajući na Jelenu Trivić, potpredsjednicu PDP-a i njene kritike iznesene povodom najavljene pomoći od po 100 KM za mlade, borce i penzionere.

Dodik je naveo da su “histerija i bijes njen odgovor na povećanje plata, penzija i primanja boraca”.

“Histerija i bijes su njen odgovor na najavljenu pomoć mladima, borcima i penzionerima. Histerija i bijes su njen odgovor na stabilnu makroekonomsku situaciju, na stabilan budžet i institucije Republike Srpske”, napisao je Dodik na Twitteru.

Kako je naveo, to je njen odgovor i na najveći broj zaposlenih, 120 kilometara autoputeva i na izgrađene bolnice u svim regionalnim centrima.

“Ko zna da li Marinika nešto zna o tome, ili apsolutno ništa ne zna”, istakao je Dodik.

Komentarišući izjavu Milorada Dodika, predsjednika SNSD-a, Jelena Trivić, potpredsjednica PDP-a, istakla je da “histerija i bijes Milorada Dodika pokazuju paniku u kojoj se ta individua nalazi”.

“Panika je izazvana mojom kandidaturom za predsjednicu Republike Srpske, kao i mojim ukazivanjem na njegove prevarantske pokušaje obmane naroda koji on više ne može, kao i do sada, lagati i žrtvovati za one kojima služi”, rekla je Trivićeva.

Istakla je da je Dodik zaboravio da su upravo on i njegova kleptokratska bulumenta doveli penzionere, borce, radnike, mlade i sve ostale građane gotovo do prosjačkog štapa.

“O kakvoj ekonomskoj politici priča Dodik kojeg bih mogla poistovjetiti sa mnogim izdajnicima i slugama raznih okupatora koji su imali namjeru da unište srpski narod, ali to neću učiniti, jer sam ja, za razliku od njega, političarka, a ne agent opasnih djela.

Dodik je prošlost, retrogradna snaga koja odlazi. Pred nama je budućnost, a pred Dodikom odlazak u nečistu političku prošlost”, dodala je ona.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.