Geni su čudo: Pogledajte kako izgleda sin Tome Zdravkovića, čak se poput oca bavi i muzikom!

Sin Tome Zdravkovića, Aleksandar Zdravković koji je nastao tokom ljubavi sa Gocom Zdravković živi u Torontu, u gradu gde su se njigovi roditelji upoznali.

Da su geni čudo, govori i činjenica da se Aca takođe bavi muzikom, a on je odlučio da muzičku karijeru započne baš u Torontu, gdje je otvorio privatni muzički studio, u kojem stvara pjesme.

Goca i Toma bili su u braku 18. godina, a tokom njihovog burnog zajedničkog života dešavale su se razne situacije, zbog muzike, što je pjevačeva supruga razumijela, te je uvijek isticala da su pjesme njegov život.

– Kad saznaju čiji sam sin, prvo me pitaju kako sam odrastao uz njega. Nekada sam se predstavljao kao Aleksandar Saša, da bih izbjegao teret prezimena Zdravković. Bio sam premlad kada je umro, tek kasnije sam shvatio koliko on znači za muziku i za druge ljude i šta je ostavio iza sebe.

https://www.facebook.com/100902758281432/photos/a.100905321614509/400715038300201/

Tek sa svojih 16-17 godina, kada sam počeo da se zaljubljujem, počeo sam da shvatam njegove pjesme. Umjesto u park, nekad sam sa njim išao u kazino. Vidio sam mnoge stvari mnogo mlad. Nisam ni znao šta se dešava oko mene – rekao je jednom prilikom Aleksandar, koji je imao 13 godina kada je njegov otac umro.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.