Glumci Andrija Milošević i Enis Bešlagić napravili “show” u Sarajevu, pogledajte snimak koji je objavljen

Enis Bešlagić i Andrija Milošević, dva vrhunska glumca i komičara sa naših prostora, danas su se našli u Sarajevu, a njihov susret rezultirao je, čime drugim, nego snimkom kojim su nasmijali svoje brojne fanove.

I Bešlagić, i Milošević su nas dosad bezbroj puta oduševili svojim smislom za humor, te zato nimalo ne čudi što je njihov susret izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama.

Dvojac se javio ispred Akademije likovnih umjetnosti u Sarajevu, gdje su malo, kako su istakli, “popričali o situaciji”.

Na snimci, imitirajući naglasak, Andrija pita Enisa šta bi se to moglo ovdje promijeniti i je li narod “dovoljno zadovoljan”.

“Šta bi trebalo ovdje dogradit, šta bi trebalo napravit da bi ovaj narod živio, da bi mogao nekad platit nešto…”, pita Andrija obrglivši Enisa oko ramena.

“U Sarajevu šta bi trebalo?”, odgovara Enis, pa nastavlja: “Ništa nemojte radit. Samo ovako neka ostane i to je to”.

“Znači, mi smo zadovoljni. Jesmo li mi zadovoljni, Enise? Jesmo li dovoljno zadovoljni?”, nastavlja Milošević, na šta je Bešlagić, kroz smijeh, odgovorio potvrdno.

Po samom objavljivanju, nizali su se komentari fanova koji su pisali kako ih je dvojac uspio nasmijati, ali i da su se sastale dvije najveće legende na sceni.

“Da vas nema, trebalo bi vas izmislit”, jedan je od komentara.

S iste lokacije osvanula je i njihova zajednička fotografija, kojom je Enis poručio da je Andrija donio radost i osmijeh kao najljepši poklon.

“Odvedi ga na ćevape i nek nam ispriča šta”, poručio im je jedan oduševljeni korisnik.

Inače, Andrija je stigao u naš grad uoči igranja sutrašnje komedije “Idem putem pa zagrlim drvo”, a sigurno je da će slobodno vrijeme u glavnom gradu BiH iskoristiti na kvalitetan način – prenosi Klix.

Pogledajte snimak koji je objavio Andrija.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.