Godišnji horoskop za 2022. godinu: Ovi znakovi bi mogli plivati u parama

Prema prognozi astrologa, u 2022. četiri znaka mogu mirne duše da uplate put oko svijeta, jer će praktično plivati u parama! A evo i koga to očekuje velika sreća u narednoj godini.

Ovan

Sreća prati Ovna u svim poslovnim avanturama. Šta god da su želeli da ostvare, kakvom god da su se uspehu nadali, 2022 će im donijeti. Astrolozi savetuju da prvu polovinu godine provedu u detaljnom planiranju poslovnih poduhvata, jer u drugoj polovini stiže nagrada. Predstavnici ovog znaka će se nevjerovatno obogatiti naredne godine.

Blizanci

Naredna godina biće puna izazova za Blizance, ali dobra strana je što su im zvijezde naklonjene i one će im pomoći da se sa svime nose. Predstavnike ovog horoskopskog znaka očekuju promjene na poslu, i mada će isprva biti nezadovoljni zbog toga, ispostaviće se da im je “upala sekira u med”. Blizanci, slobodno zakažite neko luks putovanje ili merkajte nekretnine, u 2022. će vam pare bukvalno padati u krilo.

Škorpija

Potpuno neočekivana stvar će se desiti Škorpijama. Upariće posao sa hobijem i ispostaviće se da je to bila najmudrija odluka koju su donijeli. Ovo kombinacija donijet će im “brdo” novca, mnogo više nego što su se usudili da sanjaju. Istina, da bi se sve to desilo, morat će dobro da “zapnu”. Ali isplatit će se. Kako astrolozi kažu, i to sa kamatom.

Vodolija

Ni ovom znaku novac neće pasti s neba, morat će dobro da se pomuči, ali svakako ga očekuje veliko bogatstvo u 2022. godini. Astrolozi napominju da će prva polovina godine biti idealna za rješavanje neki kriza na poslu, određenih problema, kao i za započinjanje novih projekata. Najvjerovatnije će okrenuti novi list i započeti posao koji će biti više nego unosan, piše Mondo.rs.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.