Veliki horoskop za novembar, astrolozi najavljuju: Jedan znak će imati neočekivan priliv novca, ali i ljubavne probleme

Mjesečni horoskop za novembar 2022. godine blizancima donosi ljubav na radnom mjestu, dok Strijelce očekuje nezadovoljstvo u vezi. A šta vama donose zvijezde tokom ovog mjeseca?

Ovan

Dragi Ovnovi, u prvoj polovini novembra ćete se posvetiti finansijama i mnogi pripadnici vašeg znaka će zaključiti poslovne dogovore koji imaju za cilj poboljšanje vaše finansijske situacije. Takođe, u naredne četiri sedmice se oslobađate starih obrazaca, koji vas već neko vrijeme sputavaju. Budite oprezni u komunikaciji. Ako ste u vezi ili u braku, između vas i voljene osobe se razbuktavaju strasti.

Pored toga, partner vam saopštava lijepe vijesti koje se tiču njegovog zaposlenja. Ukoliko ste slobodni, iako to nije vaša karakterna osobina, počinjete razmišljati o nekadašnjoj ljubavi i dvoumite se da li ostvariti ponovni kontakt. Obratite pažnju na urinarni trakt i organe za reprodukciju.

Bik

Dragi Bikovi, pred vama je mjesec u kojem ćete započeti neke nove, produktivne poslovne saradnje. Ukazuje se prilika da promijenite poslovno okruženje, posebno tokom prve polovine novembra ili će doći do boljih radnih uslova. Od vas će se tražiti da se kreativno izrazite ali i da napustite zonu komfora.

Troškovi. Ukoliko ste u vezi ili u braku, preporuka je da ne provocirate partnera, ukoliko se ne slažete oko nekih ličnih stavova. Neke vaše riječi će zvučati veoma grubo. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju mogućnost da započnu romansu sa osobom naglašene harizme. Zaintrigirat će vas i doza misterije koju osoba posjeduje. Zdravlje je stabilno.

Blizanci

Dragi Blizanci, pravite korak nazad, kada je posao u pitanju. Imate potrebu da još jednom preispitate svoje prethodne postupke i da na taj način ispravite potencijalne greške. Ukazuje se prilika za napredovanje, što zapravo ima veze sa prošlošću, u smislu da već neko vrijeme očekujete dobre vijesti na ovom polju. Zauzeti pripadnici vašeg znaka vatreno brane svoje stavove i uverenja u odnosu sa partnerom.

Ovo je period u kojem će vam diskusija veoma prijati, samo povedite računa o granicama druge strane, da ne bi došlo do povrjeđivanja emocija voljene osobe. Slobodni pripadnici vašeg znaka privlače pažnju osobe koju poznaju preko kolega ili posla. Ovo je neko ko već izvesno vrijeme ima simpatije prema vama. Čuvajte se posjekotina.

Rak

Dragi Rakovi, povoljni aspekti planeta u vodenim znacima na vaše Sunce će u narednim sedmicama doprinjeti tome da se istaknete u okviru kolektiva. Nadređeni će vam dati podršku a za neke od vas i „zeleno svjetlo“ za razvoj vaših ideja. Ovo će vas podstaći da pokažete i svoju kreativnu stranu. Ukoliko ste u vezi ili u braku, dolazi do promjena u odnosu. Želite poboljšati relaciju i više zbližiti s voljenom osobom.

Prinova na putu, za neke Rakove. Ako ste slobodni, mijenjate svoj emotivni status. Početak mjeseca donosi sudbinski susret. Imat ćete želju da ovoga puta, svoju novu romansu neko vrijeme držite dalje od radoznalih pogleda. Zdravlje je u redu.

Lav

Dragi Lavovi, veoma važan mjesec je pred vama, iako se to tako na samom početku neće činiti. Veliki broj pripadnika vašeg znaka će uspjeti realizovati poslovne planove, započete još tokom oktobra, pa čak i ranije i to u trenutku kada dignete ruke od toga. Moguć je i priliv novca iz neočekivanog izvora.

Zauzeti pripadnici vašeg znaka i dalje preispituju odnos u kojem se nalaze. Shvatate da je druga strana, zbog briga poslovnog tipa, distancirana u odnosu na vas. Zbog toga su mogući i prekidi ili sukobi. Ako ste još uvek slobodni, ma koliko se trudili da krenete naprijed na emotivnom planu, nećete u tome uspjeti. Postoje lekcije koje još uvijek niste savladali. Zdravlje je stabilno.

Djevica

Drage Djevice, vaš uspjeh u narednim sedmicama će se ogledati u sposobnosti da na pravi način iskomunicirate sa kolegama i nadređenima, odnosno, da svoje ideje plasirate razumljivo i jednostavno. U tome ćete biti uspješni. Moguć kraći, poslovni put. Ukoliko ste u vezi ili u braku, na početku mjeseca su moguće manje trzavice, ali već nakon prve sedmice novembra dolazi do harmonizacije odnosa.

Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da uđu u vezu, međutim, za sada vam se nudi samo površna relacija i zbog toga ćete se neko vrijeme dvoumiti. Zdravlje je stabilno.

Vaga

Drage Vage, početak mjeseca će vam doneti šansu da ostvarite nove načine prihodovanja, a sama realizacija je moguća već u prvoj sedmici novembra. U vama će se javiti strah da li rizikujete potencijalni gubitak novca, jer je u pitanju neka vrsta ulaganja s vaše strane. Druga polovina novembra je stabilnija, a i odnosi sa saradnicima su kvalitetniji.

Ukoliko ste u vezi ili u braku, dajete sve od sebe, a u tome i uspijevate, da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Drugoj strani je sada potrebna vaša moralna podrška. Ukoliko ste još uvijek slobodni, imate nekoliko kandidata za ulazak u vezu, a vi se odlučujete za osobu koja vam direktno pokazuje interesovanje. Pripazite na ishranu.

Škorpija

Drage Škorpije, ovo je vaš period godine i sada ćete imati utisak da su svi reflektori na vama. Pravite korak napred u karijeri, započinjete kvalitetne saradnje, a uz to ide i bolje finansijsko stanje. Rješavate se dugovanja, međutim, pripazite da ne napravite neka nova zaduženja.

Zauzeti pripadnici vašeg znaka imaju namjeru da se maksimalno posvete partneru i odnosu sa njim. Ovo bi za neke značilo i da može doći do prekida odnosa, pod uslovnom da je isti već načet. Slobodni Škorpioni već u prvoj sedmici novembra imaju priliku za ulazak u vezu, ali i ostali dani su značajni kada je ljubav u pitanju. Povratak osobe iz prošlosti. Zdravlje je stabilno.

Strijelac

Dragi Strijelci, kod vas je u narednim danima prisutna pojačana doza nervoze ali i iščekivanja, što će se negativno odraziti na vaš učinak na polju posla. Ukoliko dozvolite strahovima da vas nadvladaju, mogući su propusti koji će kasnije prouzrokovati negativne promjene na ovom polju. Budite skoncentrisani na ono što radite i držite se proverenog pristupa.

Ukoliko ste u vezi ili u braku partner pokazuje nezadovoljstvo odnosom, zamjera vam na sitnicama a vi to pokušavate i nekako uspijevate držati pod kontrolom. Ako ste slobodni, jedna osoba već neko vrijeme pokušava da vam se približi i sada joj dajete šansu. Zdravlje je u redu.

Jarac

Dragi Jarčevi, rezultati vašeg rada polako pristižu, što vas čini zadovoljnima pa se odlučujete posvetiti malo ozbiljnije planovima koje ste ostavili po strani. Kao i do sada, biće vam potrebno strpljenje, ali i druga perspektiva, odnosno pristup onome što radite. Finansije su stabilne, ali ponovo ulažete u posao.

Ukoliko ste u vezi ili u braku, zajedno sa partnerom pravite planove koji se tiču doma, renoviranja… za neke od vas je moguća i prinova. Slobodni pripadnici vašeg znaka uspjevaju privući pažnju osobe koju već neko vrijeme posmatraju, odnosno analiziraju. Odlučujete da ostavite strahove po strani i da preuzmete rizik, koji će uroditi plodom. Zdravlje je stabilno.

Vodolija

Drage Vodolije, očekuje vas veoma uzbudljiv mjesec, posebno kada govorimo o polju posla, odnosno karijere i statusa. Uspijevate se nametnuti kao autoritet, a u tome imate veliku podršku saradnika koji vjeruju u vas. Neke Vodolije započinju saradnju sa prijateljima. Finansije su stabilne.

Ukoliko ste u vezi ili u braku, posvetite malo više pažnje voljenoj osobi koja će se, u suprotnom, osjećati veoma usamljeno i odbačenom. Pokažite emocije, druga strana će vam biti zahvalna. Ako ste slobodni, za vas se zanima osoba koja vas poznaje isključivo preko društvenih mreža i moguć je početak komunikacije. Loša cirkulacija.

Ribe

Drage Ribe, odlučujete da se posvetite svojim uvjerenjima. Pravite neke sitne izmjene, u smislu odstranjivanja stavova koji vas sputavaju. Razmišljate da se dodatno edukujete a povoljan momenat za to je prva polovina mjeseca. Jedan susret može označiti početak promjena na bolje na poslovnom planu.

Ukoliko ste u vezi ili u braku, zasmetat će vam povučenost partnera, odnosno veoma slaba komunikacija. Preporuka je da ne isterujete do kraja ono što vam smeta, već da sačekate da se druga strana sama otvori, na šta nećete dugo čekati. Ako ste slobodni, jedan poziv od strane prijatelja može doneti susret sudbinskog karaktera u smislu poznanstva koje će prerasti u ozbiljnu emotivnu priču. Vitalni ste, prenosi lepotaizdravlje.rs.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.