Gorica Dodik brutalno izvrijeđala Branislava Borenovića, on joj odmah odgovorio

Iako je još nekoliko dana ostalo do početka zvanične predizborne kampanje za predstojeće Opće izbore u BiH, međusobni okršaji, u kojima se ne štede vulgarne riječi već su uveliko počeli.

A u tome prednjači, ko bi drugi, kćerka člana Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a Milorada Dodika, Gorica Dodik – javlja Klix.ba.

Iako u javnom prostoru Goricu Dodik titluju kao “tviterašicu”, njena jedina funkcija na ovoj društvenoj mreži je da bjesomučno napada sve političke neistomišljenike njenog tate. Naravno, uz obaveznu dnevnu dozu nacionalizma.

Na njenom zidu često su se u proteklom periodu nalazili političari opozicije iz RS-a, a posebno se to odnosilo na PDP-ovce, koje očigledno smatra veoma ozbiljnom konkurencijom tatinom SNSD-u.

Iako je, generalno, Gorica najviše blatila gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića i podpredsjednicu PDP-a Jelenu Trivić, koji su se skoro svakodnevno nalazili u njenim objavama na kojima su se u komentarima s njom slagali samo SNSD-ovi stranački botovi, posljednjom objavom brutalno je izvrijeđala predsjednika ove stranke Branislava Borenovića.

Sve je počelo jučerašnjom objavom u kojoj je Gorica Borenovića nazvala “brabonjkom” (izmet sitna zrnata oblika koji ostavljaju ovca, koza, i neke druge životinje op. a.) .

“Vječiti kompezacionaš, brabonjak koji nikada nije smio da izadje na crtu i direktno se kandiduje za poziciju predsjednika, pokušava da drži lekcije Dodiku. E moj ti rumeni ne ide to tako”, napisala je Gorica.

Na ovo je odmah reagovao Borenović koji je sarkastično poručio da je “prava dama”.

“Ma bravo prava si vrijednica, sve stižeš. Kako uspijevaš tako lijepo uskladiti riječnik i trpezu. Prava dama”, napisao je Borenović.

Gorica je na to rekla Borenoviću da je “sam sebe ukanalio”.

“Napišem tvit, ne navedem ime i prezime, čovjek se prepozna i da do znanja svima da je on taj. Mogao je da prešuti, ima onih koji nisu skontali o kome je riječ, ali još gore od toga što on i dalje ne konta da je sam sebe ukanalio. I dalje piše i piše i piše…”, navela je Gorica.

Borenović joj ni na to nije ostao dužan pa joj je ponovo u sarkastičnom maniru poručio “da se ne uzrujava”.

“Daj se opusti malo, ljeto je… Imaš pametnijeg posla, hajde neki ručkić spremi, malo šoping, teretana, spa, plaža, kupanje, turizam, još malo taj aviončić iskoristi. Što se nerviraš”, odgovorio joj je Borenović.

Gorica je zaključila da Borenović očigledno želi da “njegova bude zadnja”.

“Sa zadovoljstvom ću ti prepustiti taj potez, samo prije nego što bilo šta napišeš posavjetuj se sa nekim na koji način da mi ‘poentiraš’ jer ovim što ti pišeš ispadaš veći idiot nego što zaista jesi”, zaključila je Gorica.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.