Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković govorio o ugroženosti RS: “Jesu li stranci krivi za odlazak ljudi, zaduženja i afere”

“Koji visoki ili niski predstavnik je kriv što je RS napustilo pola miliona ljudi, što 15 godina nije otvorena nijedna fabrika i što RS ima dug koji bi potopio i Titanik?

Rekao je ovo gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, gostujući sinoć na RTRS, u emisiji „Drugi ugao“ sa portparolom SNSD i savjetnikom člana Predsjedništva BiH, Radovanom Kovačevićem.

Govoreći o ugroženosti RS, Stanivuković je poručio da je saglasan sa stavovima vlasti u RS o Inzkovom zakonu, stranim sudijama i sličnim pitanja koja mogu ugroziti RS, ali da ju je SNSD ipak najviše ugrozio.

– Naravno da smatram da je RS ugrožena, ali smatram da su je ovi najviše ugrozili. Pola miliona ljudi je napustilo RS, imamo 90.000 nezaposlenih, a dug RS je 6,3 milijarde KM.

Jesu i za to krivi stranci? Ko je kriv što je UKC dužan 80,3 miliona KM za poreze i doprinose? Je li visoki ili niski predstavnik kriv za aferu kiseonik? Ko je odgovoran što nijedna fabrika nije otvorena u 15 godina? Koji visoki predstavnik je kriv što smo prvi po smrtnosti od korone u Evropi? – rekao je Stanivuković.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.