Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković je zaista vrhunskim gospodskim potezom oduševio bh. javnost: Pridružili su se akciji kupovine kombija bh. navijačima

Grad Podgorica pridružio se akciji prikupljanja novca za kupovinu kombija vlasniku iz Bosne i Hercegovine nakon prekjučerašnjeg incidenta u Podgorici uoči utakmice Lige nacija između Crne Gore i BiH.

Podsjećamo, najvatrenije udruženje navijača reprezentacije Crne Gore “Ultra Crna Gora” pokrenulo je akciju prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu kombija vlasniku iz Bosne i Hercegovine nakon što mu je vozilo zapaljeno u crnogorskoj prijestolnici.

“Ultra Crna Gora kao centralna tribina koja pod svojim okriljem okuplja sve grupe svih gradova, poziva javnost da nam se pridruži u skupljanju novčanih sredstava kako bi vlasnicima zapaljenog kombija bosanskih tablica kupili novi, jer ‘zaisto nećete tako kući odit, iz ove časne i junačke zemlje'”, navodi se u saopćenju ove grupe navijača.

Oni su vlasnika pozvali da ih, kako kažu, časti po burek sa sirom kada mu uruče donaciju i tako su privukli veliku pažnju navijača BiH koji su pozdravili sjajan gest.

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković zahvalio im se na tome.

“Hvala momcima iz Ultra CG na tome što su nas učinili ponosnim. Uz ponovljeno izvinjenje našim prijateljima iz Bosne i Hercegovine zbog jučerašnjeg paljenja kombija Grad Podgorica će podržati akciju prikupljanja sredstava za kupovinu novog”, napisao je Vuković na Twitteru.

Duel Crne Gore i BiH protekao je u sjajnoj atmosferi tokom cijelog dana, a za jedini incident pobrinuo se pojedinac ili manja grupa onih koji su zapalili kombi bh. navijača u Podgorici.

Nakon incidenta, Radio i Televizija Crne Gore ponudile su smještaj i prijevoz unesrećenim bh. navijačima, a nedugo potom domaći navijači pokrenuli su akciju prikupljanja novca.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.