Heroj Huso: Iz nabujale Bosne spasio djevojčicu, poznati sarajevski frizer Elvir Bajrić podijelio priču o herojskom činu…

Poznati sarajevski frizer Elvir Bajrić na svom je Facebook profilu podijelio priču o herojskom činu Huse Sinanovića.

Prema izjavama svjedoka u nabujalu Bosnu upala je djevojčica kojoj je ispao mobilni telefon, a od sigurne smrti spasio je heroj Huso, koji je jedini od prisutnih smogao hrabrosti da je izvuče iz nabujale rijeke.

Do nemilog događaja koji je zahvaljujući hrabrom momku završio bez velikih posljedica došlo je u naselju Svrake u blizini Vogošće.

Bajrić je za N1 posvjedočio velikoj hrabrosti svog komšije za kojeg kaže da je vrijedan i skorman mladić koji je u Vogošću doselio iz Srebrenice.

“Radi se o divnom momku koji se sam bori za svoju porodicu, ni policija nije reagovala kao on, iako se boji vode ipak je sišao i djevojčici dodao ruku za koju se uhvatila i spasio je od sigurnog utapanja. Svi su gledali samo je Huso reagovao.” kazao je Bajrić.

Hrabrost mladića iz Vogošće, koji je spasio jedan mladi život još jednom je potvrdila da među nama žive junaci, spremni rizikovati svoj da bi spasili tuđi život. Zbog takvih kao što je Huso, jedan mladi život je spašen. Hvala za hrabrost i požrtvovanost u ime svih nas!”, rekao je.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.