Hrvatski novinar jednim pitanjem izbacio Dodika iz takta: “Jel ti to mene…?”

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider SNSD-a Milorad Dodik dao je intervju za Dnevnik Nove TV u kojem je govorio o brojnim temama.

Jedna od tih tema bili su izbori u našoj zemlji koji dolaze iako nije riješeno pitanje hrvatskog naroda.

– To ovisi o volji muslimana u BiH. Oni žele majorizaciju, žele podrediti hrvatski i srpski narod. Žele napraviti organizaciju BiH koja ne uvažava konstitutivnost naroda i entitetski sastav.

Hrvatski narod ima jednaka prava kao svi narodi i sasvim opravdano traži svoje teritorijalnu političku strukturu. Imaju moju podršku – rekao je Dodik.

U dobrom odnosu s Milanovićem

Dodao je da je razgovarao s liderom HDZ-a BiH Draganom Čovićem.

– Od Hrvata ovisi što će raditi dalje. Istaknuo je da SDA, kao najjača stranka muslimana u Bosni u svom programu ima ukidanje konstitutivnosti i ustavne strukture u BiH.

Nama na bazi neke retorike žele napraviti čitavu zapadnu politiku protiv nas – rekao je Dodik.

Dodik je rekao da ima dobar odnos s hrvatskim predsjednikom Zoranom Milanovićem i da se nekada čuju po nekoliko dana, ovisno o temama.

– Jako mi je drago što Milanović i Plenković imaju gotovo jasan stav. Koliko vidim, razlikuju se u nekim metodologijama – rekao je Dodik i dodao da je Milanović u pravu kada to postavlja kao pitanje “biti ili ne biti”.

Na pitanje reportera Dnevnika Nove TV Marija Juriča kako komentariše da se Milanovića i njega svrstava u one ljude koji su proruski orijentirani, Dodik je opsovao.

– Jel ti mene za*ebavaš? Danas je to popularno – rekao je Dodik kroz poluosmijeh i dodao da je on “čovjek srpskog naroda i da sarađuje sa svima”.

Video pogledajte OVDJE.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.