Hrvatski RTL se oprostio od učesnika emisije ‘Večera za pet’, Marije i Šukrije: ‘Bilo je to njihovo posljednje putovanje’

U teškoj saobraćajnoj nesreći prošlog vikenda na autocesti A1 preminuli su Marija i Šukrija Šeremet, od kojih se oprostio i hrvatski RTL s obzirom na to da su oni bili učesnici njihovih emisija “Večera za pet na selu” i “Dođi, pogodi, osvoji”.

– U trećoj životnoj dobi, nakon godina i godina rada, odlučili su uživati u životu i u društvu jedno drugoga. U tom duhu i raspoloženju krenuli su u Split na proslavu Marijina 70. rođendana.

No, bilo je to njihovo posljednje putovanje. Životi su im prekinuti na autocesti A1 kada su se zaustavili u lijevoj traci kako bi promijenili puknutu gumu.

Silina udarca kombija koji je naletio usmrtila ih je na mjestu – naveli su s RTL-a.

Marija i Šukrija Šeremet živjeli su u Ogulinu gdje je on radio kao radiolog u Općoj bolnici. Ovo mu je trebala biti zadnja godina prije u.

– Ja i moj doktor muž… Najbolji momenti života su meni sada sa njim.

I prošla sam stvarno života, ali uvijek sam čuvala svoje dostojanstvo i išla sam težim putem i više sam tuđih zahoda očistila u Njemačkoj nego što mi je kose na glavi, ali ponosna sam na to – pričala je svojedobno Marija koja je 25 godina živjela i radila u Njemačkoj, a sada je iza sebe ostavila troje djece i petero unučadi.

Marija je 25 godina živjela i radila u Njemačkoj, a voljela je isticati i kako je proputovala svijet. Najviše joj se svidjelo u Australiji koju je sanjala još jednom posjetiti.

Marija je iza sebe ostavila troje djece i petero unučadi. Njen Šukrija je svirao harmoniku, a zajedno su pronašli harmoniju i ljubav života. Mnogim ljudima se to ne dogodi tijekom cijelog života.

Naslovna fotografija na kojoj su prikazani prizori nakon tragične nesrće koje je objavio i RTL, preuzeta sa portala GSpress.net.

Video prilog i oproštaj RTL-a od Marije i Šukrije pogledajte OVDJE.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.