Internetom kruži snimak kako Milorad Dodik vrijeđa Novaka Đokovića i njegovu porodicu

Milorad Dodik je sinoć gostovao na Radio-televiziji Srbije u emisiji “Oko”, a internetom je počeo kružiti snimak kako vrijeđa Novaka Đokovića i njegovu porodicu.

Na snimku koji je navodno napravljen prije početka emisije vidi se kako Dodik u neobaveznom razgovoru sa voditeljem Gradimirom Papićem govori ružne riječi o Đokovićima.

“Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu, uf…

Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao – auuu… ciganija poprilična mogu ti reći.

Oni saradnici njegovi, još izgubi u polufinalu…”, rekao je Dodik, a voditelj ga je potom ispravio da je najbolji teniser svijeta izgubio u četvrtfinalu ATP turnira u Banjoj Luci.

Podsjetimo, Novak Đoković i njegova porodica su prošle sedmice bili u Banjoj Luci na turniru koji je organizovao njegov brat Đorđe.

Dodik je često puta viđen u društvu sa njima, čak je sa Đokovićem i obišao episkopa banjalučkog Jefrema, a tom prilikom Novak je pobijedio predsjednika RS-a u tucanju jajima.

Oglasio se i Nebojša Vukanović

“Izgleda da smo uzaludno bacili 50 miliona maraka na teniski teren, kabriolet arenu, Srpska open i dolazak Novaka Đokovića u Banjaluku, jer je Milorad Dodik večeras tako izvrijeđao Đokoviće da vjerujem zadugo neće doći u Banjaluku i Republiku Srpsku.

Očito je bio neoprezan i svašta pričao u studiju RTS-a pred emisiju, pa je to neko u režiji snimio i potrudio se da ode u eter”, napisao je Vukanović na svojoj stranici i dodao:

“Dok su Novak Đoković i njegova porodica bili u Banjaluci, Dodik se nije odvajao od njih, a kad je turnir završio pokazalo se da nije bilo sve onako kako su kamere režimskih medija željele pokazati.

Ostaje da se vidi kako će Novak Đoković i njegova porodica reagovati na uvrede Milorada Dodika, ali je izvjesno da je ova godina prvi i posljednji teniski turnir u Banjaluci, i da su Dodik i Draško bacili 50 miliona maraka narodnog novca kako bi se par puta fotografisali i kupili poene,

a kad su se svjetla ugasila iza kulisa košpice su počele da lete na sve strane jer očito da nisu svi zadovoljni raspodjelom plijena i javnog narodnog novca”, zaključio je poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Pogledajte snimak koji se pojavio.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.