Isak Šabanović otkrio nepoznate detalje iz privatnog života koje je malo ko znao: Kako sam za mjesec i po dana smršao čak 20 kg!

Posljednje

“Nisam dolazio u iskušenje za čokoladicama i sličnim stvarima. Zaista mi nije bio problem da se naviknem na jelovnik. Sve sam to lagano podnio. Za sada sam imao dva tretmana i na mene su odlično delovala. Što se tiče alkohola, zabranjen je. Ni s tim nemam problem jer nisam zavisnik od pića”, rekao je za Nova.rs jedan od favorita “Zvezda Granda”, Isak Šabanović, koji je na specijalnoj dijeti, zahvaljujući kojoj je za nešto više od mjesec dana smršao čak 20 kilograma.

Jedan od ovogodišnjih favorita muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Isak Šabanović iz Bijelog Polja, za mjesec i po dana uspio je da smrša skoro 20 kilograma zahvaljujući liposukcijskoj dijeti.

Pjevač, koji je nakon prvog pojavljivanja u popularnom šou programu osvojio Balkan, godinama je mučio muku s viškom kilograma, ali nije imao dovoljno volje i hrabrosti da presječe i krene sa dijetom. I on je, kao i svaki gojazniji čovjek, izgovarao čuvenu rečenicu: „Od ponedeljka nema više jela, počinje dijeta“.

Međutim, zdravijem načinu života definitivno se priklonio zahvaljujući takozvanoj liposukcijskoj ishrani, koja očigledno daje željene rezultate.

U razgovoru za Nova.rs Šabanović je detaljno ispričao na koji način je smršao skoro 20 kilograma, ali i koja su pravila dijete.

„Za dijetu sam se odlučio nedugo poslije prvog nastupa u ‘Zvezdama Granda’. Imao sam priliku da u tom periodu radim intervju za vaš portal i vjerujem da se sjećate da sam vam zakukao da moram da smršam (smijeh).

Prethodno sam držao razne dijete i uvijek su kile išle gore-dole. Uglavnom sam bio nezadovoljan. Jednog dana su me pozvali ljudi iz Liposukcijske ishrane, pitali me da li mogu da mi pomognu. Zainteresovao sam se i čak sam snimio reklamu za njih.

Eto, oni sad vode računa meni, mom zdravlju i načinu ishrane. Za nekih mjesec i po dana uspio sam da smršam skoro 20 kilograma“, pohvalio se Isak.

Šabanović ističe da mu nov način ishrane ne pada teško i da nije imao krizu za slatkišima, testom i drugim kaloričnim namirnicama koje je ranije praktikovao da konzumira.

„Nisam dolazio u iskušenje za čokoladicama i sličnim stvarima. Zaista mi nije bio problem da se naviknem na jelovnik. Sve sam to lagano podnio. Za sada sam imao dva tretmana i na mene su odlično djelovala.

Što se tiče alkohola, zabranjen je. Ni s tim nemam problem jer nisam zavisnik od pića. Volim ponekad da popijem, ali i ne moram. Poslije ishrane koju dobijem moći ću da uzmem čašicu vina, i to je to“, rekao je Isak i dodao da je od gojaznosti trpio posljedice.

„Imao sam bolove u kukovima i leđima, i to me ne čudi jer sam se stvarno naglo ugojio. Sada je lakše i po tom pitanju“, rekao je Isak.

Liposukcijska dijeta je u osnovi vrlo slična proteinskoj dijeti. Suština je u unošenju dosta masti i proteina i smanjenom unosu ugljenih hidrata. Međutim, to se ne radi samo hranom, već se u ishranu uključuju i određeni dodaci u vidu proteinskih napitaka.

Leave your vote