ODLIČNA PONUDA Iskoristite brojne pogodnosti: Hifa Oil pokrenula projekat “ISOMAX Loyalty Club”

Hifa Oil, najznačajniji privatni naftni distributer u Bosni i Hercegovini pokrenula je projekat programa lojalnosti pod nazivom “ISOMAX Loyalty Club”.

Članstvo u klubu omogućava svim punoljetnim kupcima da prilikom svake kupovine skupljaju “litre“ na svojoj ISOMAX kartici.

Napredovanjem kroz tri nivoa: ISOMAX, LOYAL i ROYAL, ovisno o količini skupljenih “litara“, kupac ostvaruje brojne pogodnosti. Tako se prikupljeni litri mogu iskoristiti kao sredstvo plaćanja za svaku narednu kupovinu.

Osim skupljanja “litara“, korisnici ISOMAX kartice ostvaruju povrat novca prilikom kupovine u Euromarketima na sve artikle široke potrošnje izuzev elektronske telefonske dopune, duhana, duhanskih prizvoda i štampe.

“Hifa Oil je razvila program koji će biti dostupan na našim pumpama širom Bosne i Hercegovine, kao i Crne Gore. Na ovaj način želimo dodatno naglasiti značaj i važnost naših kupaca. Vodilja kroz čitav projekat je bila da se lojalnost uzvraća”, poruka je menadžmenta kompanije Hifa Oil.

Da se radi o ozbiljnom programu lojalnosti govori i činjenica da su kroz partnerstvo ovaj projekat podržale kompanije: BIHAMK, ASA Osiguranje, Turkish Airlines i UniCredit Banka. Partneri projekta su također omogućili brojne pogodnosti koje će vjernim kupcima Isomax goriva biti dostupne od prvog aprila ove godine.

Na ovom linku detaljnije otkrijte kakve pogodnosti nudi Hifa Oil.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.