Istaknuti bh. glumac Enis Bešlagić iznenadio kolegicu na snimanju: Gospodin na djelu…

Posljednje Vijesti

Glumica Hristina Popović na Instagramu je pohvalila kolegu Enisa Bešlagića.

– Kad ti kolega kupi tople cipele, jer je pao snijeg dok snimamo, a ja pod temperaturom (nije korona) plus pola apoteke – objelodanila je srbijanska glumica na Instagramu.

Inače, Bešlagić posljednjih dana 2021. godine ima pune ruke posle, a s Hristinom glumi u seriji “Blago nama”.

Podsjećamo, Enis je nedavna objavio emotivnu i dirljivu fotografiju sa Papom.

Papa Franjo je 2015. godine posjetio Sarajevo. Istaknuti bh. glumac, koji je bio jedan od volontera tada, imao je priliku upoznati papu Franju.

Bešlagić se objavom na društvenim mrežama prisjetio njihovog susreta.

– Ne, mi se nismo slikali! Mi smo podijelili jedan iskren osmijeh i razmijenili pozitivnu energiju, pa se stigli našaliti i nasmijati. Da, drugi su zabilježili taj trenutak, a naše je bilo da ga iskoristimo i ne propustimo… Da ne poziramo, nego da ga živimo koliko god da traje. Da ne propustimo biti čovjek i u svemu tražiti dobro.

Ovdje je bilo poštovanja, osmijeha i naklona velikog čovjeka. Naklona ljudskosti. Znam da nije “popularno” vrijeme da budeš onaj koji pruža ruke i širi pozitivu u ovom svijetu stiskanja šaka i zveckanja mržnjom… Ali evo, imamo pravo i mi na svoju radost i svoj život… Nikada ne ugrožavajući drugoga i drugačijeg – napisao je Bešlagić uz dvije fotografije s papom Franjom.

Ovu objavu komentirale su i ličnosti poput Mirze Teletovića, Andrije Milošević, Nine Badrić…

– Vazda su ljudi znali ljude i duša dušu – napisao je Milošević.

Leave your vote

-1 points
Upvote Downvote