Ivica Puljić, čuveni bh. novinar, dugogodišnji dopisnik iz Washingtona: Na pitanje što će Čović ovdje odgovor je jednostavan…

Ivica Puljić, čuveni bh. novinar, dugogodišnji dopisnik Al Jazeere iz Washingtona, osvrnuo se na društvenim mrežama na nedavni događaj iz Zagreba.

„Na pitanje što će Dragan Čović ovdje odgovor je jednostavan. On donosi HDZ-u najviše glasova od ove četvorke. I nije ovdje do njega nego do onih koji su ga pozvali. Uz pitanje gdje je Čović stavio desnu ruku?“, poručio je Puljić.

Podsjetimo, U Hrvatskom narodnom kazalištu (HNK) u Zagrebu održana je svečanost povodom Dana državnosti Republike Hrvatske i 30. obljetnice međunarodnog priznanja.

Na poziv predsjednika Vlade RH Plenkovića svečanosti je prisustvovao i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

Podsjećamo, nedavno je u Hrvatskom narodnom kazalištu (HNK) u Zagrebu održana svečanost povodom Dana državnosti Republike Hrvatske i 30. obljetnice međunarodnog priznanja.

-Na Svečanom koncertu povodom Dana državnosti RH i 30. obljetnice međunarodnog priznanja u organizaciji predsjednika Vlade Andreja Plenkovića i ministra Grlića Radmana. Snažno partnerstvo BiH i RH se nastavlja u ovim krajnje izazovnim vremenima za naš hrvatski narod u BiH, napisao e Čović na Twitteru.

Inače, Čović je svečanost u HNK gledao smješten na rubu balkona, dok se na ovom događaju uopće nije pojavio predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.