Izabranica Jusufa Nurkića na svadbi je nosila upečatljivu vjenčanicu izraelske dizajnerice

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić jučer se vjenčao sa svojom dugogodišnjom partnericom Eminom Durić koja je privukla pažnju glamuroznom vjenčanicom izraelske dizajnerice.

Emina je nosila haljinu koju je dizajnirala izraelska dizajnerica Galia Lahav, a komad odjeće dugih rukava imao je izrez naprijed uz providni dio koji joj je sezao od dekoltea niz stomak.

Prekrivena cirkonima koji su se presijavali na suncu, haljina se vukla za Eminom, a pri samom dolasku na Lovrijenac štikle je zamijenila japankama kako bi se lakše popela.

Kosu je nosila podignutu u punđu, a izgled je upotpunila visećim naušnicama.

Model vjenčanice koji je nosila nosi naziv Tokyo, koji na stranici dizajnerice opisuju kao komad koji ima uvučen korzet bez naramenica napravljen od blistavog mrežastog veza u obliku dijamanta, a koji se savršeno slaže sa krojenim bolerom naglašenih ramena.

Cijene modela koje je dizajnirala Galia Lahav kreću se od 7.000 do 20.000 dolara.

Na zabavi koja je prethodila vjenčanju Emina je nosila plavu haljinu s izrezom na stomaku i prišivenim cvijetom, dok je na leđima bila pričvršćena pomoću dvije šljokičaste trake.

Podsjetimo, Emina i Jusuf vjenčali su se u Dubrovniku, a njihovom svadbenom slavlju prisustvovali su brojni poznati počev od regionalnih zvijezda Enisa Bešlagića, Tarika Filipovića, Viktorija i Dino Rađa, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Petar Grašo, a među prisutnima je bio i slavni Pau Gasol.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.