in , ,

Jelena Karleuša o serijalu djela i lika Svetlane Cece Ražnatović: “Ona je najveća sramota srpskog naroda jer ju je narod nazvao “srpskom majkom“

Jelena Karleuša o serijalu djela i lika Svetlane Cece Ražnatović

Jelena Karleuša o serijalu djela i lika Svetlane Cece Ražnatović

Poznata srbijanska pjevačica Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagram nalogu o epizodi serijala “Junaci doba zlog, a koja se u novoj epizodi bavi likom i djelom pjevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Naime, Karleuša je objasnila zbog čega je odbila da gostuje u dokumentarcu, jer već čitave dvije decenije javno govori o njoj i “zločinima koje je počinila u saradnji sa najvećim kriminalnim klanovima sa naših prostora”.

“Zvali su me da učestvujem u ovom dokumentarcu o Svetlani Ražnatović i svjedočim o koje sam od nje i njene ekipe doživjela. Odbila sam, ne zato što nemam šta da kažem, već zato što ja o tome govorim već 20 godina javno. To što je narod tek sada ‘otvorio oči’ i shvatio ko je ova žena, to je već druga tema! Ona je najveća sramota srpskog naroda jer ju je narod nazvao „srpskom majkom“, a ona je bila sve, samo ne majka.

Blizak saradnik ubica, otmičara, ratnih zločinaca, ubica premijera. Spisak je stravičan. Imala sam mu*a da 20 godina javno govorim o tome, dok su me plaćeni mediji satanizovali i zabranjivali (zabranjuju me i dalje, ali sada mogu samo da ga du*aju). Sada kada je njeno prošlo i kada je nebitna, ne želim da učestvujem u bolnom padu te žene. Ali ga je svakako zaslužila“, napisala je Karleuša.

Bisera Turković pred svima na sastanku u Briselu poručila: Nije uredu da nas prikazuju kao nefunkcionalnu zemlju

Bakir Izetbegović o posjeti Zorana Milanovića BiH i “izbjegavanju” Sarajeva: “Nepotrebna bahatost i pokazivanje nedovoljnog respekta”