“Prašina se podigla”, Svetlana Ražnatović se obrušila na Dragana Stojkovića: “Bosanac je dobio šta je zaslužio”

Posljednje

Najpopularnije muzičko takmičenje u regiji svake sedmice izaziva veliku pažnju javnosti, a sukobi članova žirija u “Zvezdama Granda” ne prestaju da dižu medijsku prašinu.

Novi dio žirija popularnog takmičenja, Svetlana Ceca Ražnatović smatra da su razmirice sastavni dio svakog odnosa, ali ne krije da ne ostaje dužna kada za tim ima potrebe.

– Imamo pravo i na sukob mišljenja. Kada je nešto lično onda je lično. Lično se i vrati kroz odgovor, a kada je profesionalno isto i u tome učestvujemo. Tu nema ni lošeg ni negativnog. Bosanac zna da pretjera, ali Bosanac i dobije šta je zaslužio – rekla je ona za Grand Online.

Pri samom dolasku u šou Ceca je najavila da neće trenirati strogoću i dodaje da svaki kandidat treba da pokaže ono što najbolje zna.

– Zaista su kvalitetni, ali svijesni smo i da neki ne daju svoj maksimum jer se preplaše i scene i žirija i produkcije. Ja mislim da se vidi da žiri nije toliko strog i da dajemo šanse i ovo je jedan lijep format vezan za muziku koju mi volimo i koji publika voli da gleda. Nikad se ne zna neko ko ispadne može da napravi veliku karijeru.

Uz najbolje uvijek idu najbolji, a da je veliki profesionalac svjedoči i to da je u svoj tim osim Ivane Peters dovela i druge stručnjake.

– Ivana je sjajan pjevač pedagog i mentor tako da će mi biti od ogromne pomoći pogotovo što sam ja prvi put na takvom zadatku i želim da se posvetim maksimalno svojim kandidatima. Imat ćemo u timu i psihologa koji će raditi na njihovoj tremi i stvarno sam napravila dobar tim da toj djeci na svim nivoima pomažemo koliko možemo – tvrdi Ceca.

Cijeli intervju sa Cecom pogledajte u nastavku.

Leave your vote