Jelena Karleuša priznanjem iznenadila sve, tvrdi da u Zvezdama Granda nosi haljine od samo petsto dinara!

Posljednje Ženska posla

Inovativna, originalna i uvijek u korak sa svjetskim trendovima, Jelena Karleuša već godinama važi za jednu od najbolje stilizovanih javnih ličnosti ne samo u regionu već i svijetu.

Njene odjevne kombinacije kopiraju stilisti najvećih svjetskih zvijezda, a odakle ona crpi ideje otkriva za Grand online.

– Pratim šta izbacuju svjetski dizajneri, nove kolekcije za sva godišnja doba. Moda je moj hobi, ja se time pasionirano bavim. To mi ide od ruke i imam sreću da imam dobar ukus. Ja sam ovdje u Grandu nosila stvari od bukvalno 500 ili 1000 dinara (8-16 KM) koje kupim na rasprodaji. Onda uzmem makaze, iglu i konac, prekrojim, nakačim, našijem, stavIm kaiš, sandale, šminka i uvijek dobijem najviše lajkova za najjeftinije stvari- rekla je pjevačica za Grand.Online.

Na pitanje da li su kćerke Atina i Nika nasljedile od mame strast za modom, Jelena kaže

– Vidim da jesu. Same već biraju garderobu, kombinuju boje i već su krenule da čuvaju jedna od druge.

“Ovo je moje, ovo sam ja kupila”, i tako dalje. One su TikTok generacija, imaju taj street style, apa drapa, široke dukserice i slično. Duško je prije neki dan probao Atininu novu duksericu koja mu je bila ogormna! To je taj fazon- otkrila je JK.

Šta je Jelena još ispričala i kako komentariše skupo obučene javne ličnosti, pogledajte u videu ispod:

Leave your vote