Jelena Karleuša se oglasila nakon diskvalifikacije takmičarke iz BiH iz Zvezda Granda: “Smiješno je što je vrijeđala mene koja sam glasala za nju!”

Jelena Karleuša se oglasila nakon diskvalifikacije takmičarke Vanje Knežević iz Banja Luke iz Zvezda Granda, koja tvrdi da je na Jelenin zahtjev produkcija donijela odluku da ona ne nastavi takmičenje.

Vanja se predstavila u posljednjoj emitivanoj emisiji Zvezde Granda, a Jeleni se nije dopao njen nastup što joj je otvoreno i rekla u emsiji, nakon čega su uslijedili uvredljivi komentari ljudi na Karleušin račun, koje je Kneževićeva podijelila na svom Instagram profilu, uredno im se zahvaljujući.

Produkcija je donijela odluku da diskvalifikuje Vanju iz muzičkog takmičenja, a Jeleninu objavu povodom toga prenosimo u cjelosti:

– Zvezde Granda imaju jasan stav po pitanju ružnog i uvredljivog ponašanja bilo kog od kandidata. Svako ko na bilo koji način uvrijedi produkciju ili članove žirija biće momentalno diskvalifikovan iz daljeg takmičenja. Takmičari koji su punoljetni pristaju na komentar i kritiku članova žirija. Svako ko ima problem da podnese kritiku na svoj račun ne treba da se takmiči u ovom takmičenju. U slučaju punoljetne kandidatkinje koja je opsovala članove žirija u posljednjoj emisiji, a zatim plakanjem pokazala da nije dovoljno stabilna da stoji pred kamerama i žirijem, napominjem da je ista na svojim društvenim mrežama nastavila sa objavljivanjem najprimitivnijih uvreda, zbog kojih je momentalno diskvalifikovana.

– Smiješna i pomalo tužna činjenica je ta da je pomenuta takmičarka na svojim društvenim mrežama vrijeđala upravo člana žirija koji je glasao za nju i koji joj je u tom momentu omogućio dalji prolaz. Neka njena diskvalifikacija bude primjer kako će se produkcija ophoditi prema svakom takmičaru koji se bude neprimjereno ponašao. Psihičke frustracije, prostakluk, privatne i ostale probleme, žiri nije dužan da zna i toleriše, napisala je Karleuša.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.