Jelena Trivić oštro “oplela”: Stanivuković i njegovov politički otac Dodik se spremaju na “gutanje žabe”

Predsjednica stranke Narodni front (NF) Jelena Trivić kaže da se raduje što će Milorad Dodik i SNSD, stranka na čijem je čelu, izaći na izbore. Kaže da je ipak dobro da SNSD i njihovi koalicioni partneri izađu na izbore te da je ona sama uvijek za pristup da se vlast mijenja na izborima, a nikako na ulici i nikako političkim odlukama stranaca. Ističe da iako Dodik nikada ne bi došao na vlast da stranci nisu sankcionisali tadašnje izabrane predstavnike, on treba da ode voljom naroda i nikako drugačije.

“Nikakva demagogija i pokušaj vlasti da opravda svoj izlazak na izbore koje je raspisala Centralna izborna komisija (CIK) ih ne može oprati od činjenice da su podvili rep i odustali od svog Izbornog zakona kojeg je gurao Dodik”, izjavila je Trivić.

Dodaje da “busanje u junačka prsa sada treba zamijeniti gutanje žaba”.

Ona tvrdi da već skoro dvije decenije Milorad Dodik truje narod svojim ispraznim pričama, a da se iza scene rastaljuju stotine miliona na sporovima koje bh. entitet Republika Srpska gubi u energetskom sektoru te da oni koji se rastaljuju postaju sve bogatiji, a narod, otrovan ispraznim pričama, sve siromašniji.

“Svakom ko želi da vidi je sve jasno, osim onima koji iz vlastitih interesa još uvijek pokušavaju da odbrane pogubnu i po Srbe izdajničku politiku Milorada Dodika, najvećeg neprijatelja Srba”, navela je Trivić.

Kaže da je ipak dobro da SNSD i njihovi koalicioni partneri izađu na izbore te da je ona sama uvijek za pristup da se vlast mijenja na izborima, a nikako na ulici i nikako političkim odlukama stranaca.

Ističe da iako Dodik nikada ne bi došao na vlast da stranci nisu sankcionisali tadašnje izabrane predstavnike, on treba da ode voljom naroda i nikako drugačije.

“Zato se radujem njihovom izlasku na izbore, kao i izlasku njihovih prikrivenih kandidata poput Stanivukovića koji je takođe najavljivao bojkot nametnutih izbornih pravila, a koji se kao i njegovov politički otac Dodik sprema na gutanje žabe”, kazala je Trivić.

Naglasila je kako vjeruje da je narodu oreko glave političkih izdaja i da će većinsko povjerenje dobiti oni koji ne lažu i ne mijenjaju mišljenje kao čarape.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.