Jelena Trivić se silovito obrušila na SNSD: “Besmislena, drska, bezobrazna i nadasve monstruozna su sva opravdanja i izvlačenja u vezi akciza”

“Sva opravdanja i izvlačenja SNSD predstavnika u Domu naroda za neusvajanje prijedloga kojim bi se privremeno ukinule akcize na gorivo su besmislena, drska, bezobrazna i nadasve monstruozna. Istina je jedna, da oni ne žele da pomognu stanovništvu. Da ih jedino brine njihova trenutna politička pozicija”, rekla je ovo potpredsjednica PDP-a i zastupnica u NSRS Jelena Trivić.

Trivić kaže da, kada su se budžeti jače punili zbog rasta cijena i prihoda od PDV-a i drugih nameta, vlast je to knjižila sebi kao nekakve uspjehe, iako je to jače punjenje bilo rezultat isključivo rasta cijena a ne nekakvih tobože boljih privrednih kretanja.

– Sada kada imamo situaciju da zbog ukrajinske krize cijene još jače divljaju i treba što hitnije olakšati život svakog čovjeka u RS i Bosni i Hercegovini, oni nalaze kao razlog da to ne urade moguću ugroženost javnih budžeta: pa „gospodo“ to što bi se eventualno izgubilo kao prihod države zbog privremenog ukidanja akciza, država je već naplatila u nekoliko prethodnih mjeseci otkad cijene rastu – poručila je Trivićeva i istakla:

– Nema opravdanja i izgovora za ovakvu neosjetljivost za narod i život čovjeka. Ovo što vi radite ni najgori neprijatelj nam ne bi radio – zaključila je Trivić.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.