Jeza nas je uhvatila, Mahir Mulalić objavio prvu pjesmu: “Da ti je majka živa bila bi ponosna”

Posljednje Vijesti Zabava

Pobjednik prošlogodišnje sezone “Zvezda Granda” Mahir Mulalić predstavio je svoju prvu pjesmu “Đerdan” na kojoj je dugo radio i u koju ulaže velike nade.

Pjesma je baš u Mahirovom stilu i u njoj je pokazao svoj raskošan glas i neosporan pjevački talenat, a publika je odmah prepoznala kvalitet i nagradila ga gromoglasnim aplauzom dok ju je izvodio u emsiji “Zvezde Granda” u kojoj ga je ponosno gledala i mentorka Marija Šerifović.

Na prvijencu pobjednika prošlogodišnje sezone “Zvezda Granda” radio je hitmejker Bane Opačić, koji je napisao muziku i tekst, dok je aranžman radio Darko Dimitrov.

Da je pjesma za samo par sati postala pravi hit na YouTubu svjedoči i pregršt pozitivnih komentara i lajkova.

“Ova pjesma kada je pjeva ovako dobar pjevač zvuči moćno. Bravo mahire!”, “Njegov glas me u ovoj pjesmi podsjeća na Mirzu Selimovića”, “Predivno! Da ti je mama živa ponosila bi se” – bili su samo neki od mnogobrojnih komentara na YouTubu.

Podesjtimo, Mahir Mulalić je tokom takmičenja u “Zvezdama Granda” izgubio majku koja je podlegla posljedicama korona virusa, a mladi pjevač je ovu numeru posvetio upravo njoj.

Uživajte u ovoj prelijepoj baladi Mahira Mulalića!

Leave your vote