Kakav poklon za navijače! Na FACE TV Gledajte direktan prijenos košarkaške utakmice BiH – Mađarska!

Historijski meč Košarkaške reprezentacije BiH, prilika koju ne smiju ispustiti! U 21.00 sat – samo na FACE TV! Budite uz FACE TV u 21.00 sat i gledajte direktan prijenos košarkaškog duela između Bosne i Hercegovine i Mađarske!

Nakon spektakla u košarkaškom duelu protiv Portugala, košarkaški Zmajevi su ulili tračak nade da je plasman u polufinale doigravanja na Olimpijske igre vrlo blizu, ali očajna utakmica protiv Poljske srušila je sve kao kulu od karata…

Ipak, nije sve gotovo – večeras naši Zmajevi igraju odlučujuću utakmicu protiv Mađara, a FACE TV vam omogućuje direktan prijenos na njihovom TV-kanalu!

Izabranici Adisa Bećiragića imaju priliku poboljšati svoj score i iskoristiti historijsku šansu za plasman u polufinale Olimpijskih igara ako pobijede Mađare! Ova je večerašnja utakmica odlučujuća u okviru grupne faze pretkvalifikacija za Olimpijske igre!

Zaboravite na tekstualne prijenose!

Večeras u 21.00 sat, ekskluzivno, samo na FACE TV gledajte direktan prijenos najvažnijeg košarkaškog duela naše reprezentacije, i to iz poljskog grada Gliwice!

Nakon fijaska protiv Poljske, Košarkaška reprezentacija BiH ima omjer jedna pobjeda – jedan poraz.

Neophodno je da izvojuju pobjedu protiv nezgodnih Mađara, kako bi se plasirali na polufinale ovog turnira.

Treba napomenuti da su Mađari još uvijek bez pobjede i da imaju male šanse za plasman.

Podsjećamo: ako se Bećiragićevi izabranici plasiraju u glavnu rundu kvalifikacija za Olimpijske igre, snage će odmjeriti s najboljim timovima u grupi, a u kojoj se nalaze Češka, Estonija, Sjeverna Makedonija i Izrael.

Bh. košarkaški Zmajevi su spremni za odlučujući meč, što je ranije danas kazao i najbolji bh. centar – Jusuf Nurkić, obećavši da će svi dati sve od sebe.

Budite uz FACE TV u 21.00 sat i gledajte direktan prijenos košarkaškog duela između Bosne i Hercegovine i Mađarske!

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.