Kako je došlo do zahlađenja odnosa između Jelene i Marije: Jedna stvar je sve promjenila

Pjevačice i doskorašnje prijateljice Marija Šerifović i Jelena Karleuša u žiriju “Zvezda Granda” sjede već pet sezona, a tokom proteklog vremena njihov odnos je bio izuzetno dobar, kako na snimanjima, tako i privatno.

Naime, njih dvije su u javnosti poznate kao prilično temperamente, sarkastične često i sa specifičnim smislom za humor, a samim tim mnoge i ne čudi što je njihov način komunikacije ponekad izvan svakidašnjeg.

Njihovih žustrih rasprava u “Zvezdama Granda” bilo je onoliko, mada su često znale i van muzičkog takmičenja ujmele da se “pokače”. Doduše, duhovito i nikako nije bilo ozbiljno.

Sve do sada…

Naime, Jelena je javno objavila svoj komentar na obraćanje Marije Šerifović, nakon što je Grand produkcija odlučila da diskvalifikuje takmičarku Vanju Knežević.

Istakla je da bi ona prva reagovala da se Mariji desilo ovo što se njoj dešava, te da je Marija prilikom komentarisanja takmičara koristila i teže reči od njenog komentara upućenog Vanji – da se “obukla kao tetka”, ali da to nije objasnila.

– Povodom izjava Marije Šerifović: Da je neko pozvao na njeno razbijanje glave i linč njene porodice, prva bih reagovala i podržala diskvalifikaciju takvog takmičara. Nažalost, Marija to nije učinila i svojim izjavama je dodatno opravdala užas koji ja i moja porodica preživljavamo bez ikakvog razloga – napisala je ona i dodala:

– Dodaću, Marija je koristila mnogo gore reči od “obukla si se kao tetka” prema kandidatima, nije to objasnila i zaštitila mene kao člana žirija. Ona odlično zna da komentarisanje nečijeg pevanja, oblačenja i scenskog nastupa nikako ne može da bude “psihičko zlostavljanje” već deo našeg posla kao žirija – nastavila je.

– Svako ko ima psihološke smetnje i konstruktivnu kritiku doživljava kao torturu, ne treba da se bavi šou biznisom, što je Mariji vrlo jasno. Tužna sam i razočarana što ovo doživljavam, ali uz pomoć miliona mojih fanova, dragih kolega i Grand produkcije koja je jasno osudila celu ovu farsu, biću još jača – zaključila je Karleuša.

A šta se dešavalo godinama unazad?

Jelena je sa suprugom Duškom 2017. godine bila na Marijinom nastupu na jednom beogradskom splavu, odakle je oduševljeno objavljivala snimke i hvalila Šerifovićevu.

Prije nastupa, kad je Marija od novinara čula da je bračni par tu, iznenađeno je rekla:

– Stvarno? Au, brate, sad imam tremu! (smijeh). Ona je prvi put na mom nastupu. Bila je gost na mojim koncertima, ali znate vi…diva za vrijeme koncerta sjedi u garderobi i izađe kad je njen red. (smijeh)

To svakako nije bio jedini put kada su podržale jedna drugu, kada je riječ o nastupima. Na neke su i dolazile zajedno, bile su na rođendanskim proslavama…

Tokom emisija “Zvezde Granda”, Jelena je često isticala Marijin talenat, bez ustručavanja govoreći da mnoge pjesme niko kao ona ne može da otpjeva.

Kada je Jeleni preminula majka Divna, Marija je bila na sahrani.

Marija je jednom prilikom za medije govorila o tome koliko je teško biti prijatelj Jelene Karleuše, ali je priznala i to da ni ona nije baš “laka za saradnju”.

– Teško je biti prijatelj Jelene Karleuše, ali je isto tako teško biti prijatelj Marije Šerifović. Ovo je peta godina kako nas dvije sedimo u šouu ‘Zvezde Granda’, a samo jednom smo izašle na kafu. I to nije bilo dogovoreno, nego smo nakon snimanja otišle da popričamo i popijemo kafu. Znači doslovno jednom – ispričala je Marija, te istakla da Jelena i ona nisu najbolje prijateljice, ali da ipak uživaju u međusobnom društvu.

Ona je rekla i da javnost smatra da su njih dvije najbolje drugarice jer ih gledaju zajedno na televiziji.

– Tako misle jer smo stalno zajedno na TV-u. Mene Jelena može da okrene telefonom u pet ujutru, ne samo ona, svi koji sede tamo. Glupo je da se priča da smo najbolje drugarice. Dobre smo, čujemo se, radimo zajedno i imamo slične stavove u ‘Zvezdama Granda – rekla je Marija.

Prilikom gostovanja u jednoj od Grandovih emisija, Karleuša je izjavila da smatra da joj je Marija više od samo “profesionalne prijateljice”.

– Marijino i moje prijateljstvo nije slučajno. Iako Marija govori da smo mi profesionalne prijateljice, ja nju gledam kao pravog prijatelja – rekla je Jelena.

Marija je nakon te njene izjave odreagovala čudno:

– Kako bre kad se ne javljaš na telefon? To radiš samo kad je svadba i sahrana – rekla je Marija, na šta je JK odgovorila:

– Ti si jedina osoba kojoj se ja uopšte javljam na telefon.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.