Karizmatična Belma Huseinefendić nakon što je ostavila veliki trag u Zvezdama Granda: Vremenom ću biti puno bolja

Tokom učešča u “Zvezdama Granda” Belma Huseinefendić stekla je veliku popularnost, a mnogi su joj predvidjeli veliku i uspješnu karijeru. Nedavno je objavila singl “Šibam dalje” na koji je posebno ponosna jer je glavni “krivac” kako za tekst, tako i za spot.

– Svaki projekat uvijek može da bude bolji, ali ja mislim da za moj početak i prvu stepenicu sam okej s obzirom da nisam ulazila sa velikim očekivanjima.

Vidim da se dosta dopada ljudima što sam umješala prste u pjesmu i spot. Kažu da treba da nastavim to da radim i da se dodatno usavršavam, a to mi je super znak za početak.

Za prvu pjesmu i blagog anonimusa ja sam stvarno prezadovoljna– istakla je Zvezda Granda.

Iako je prethodne sezone stigla do samog finala i pokazala da je ogroman talenat, pjevačica tvrdi da je ispred nje dugačak put.

– Skromnost je moja vrlina! Ako se poredim sa nekim velikim ljudima onda ja jesam anonimus, ali smatram da ću vremenom biti puno bolja i poznatija. Usavršavaću svoj rad, ovo mi je neka samokritika– tvrdi Belma.

Baš kao što kaže njena pesma “Šibam dalje” ne planira da staje kada su u pitanju novi projekti na kojima uveliko vrijedno i temeljno radi.

– Dalje spremam neke obrade koje su uskoro gotove, pa možda krajem ljeta ili krajem godine iznenadim ponovo publiku– otkrila je.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.