Karleuša podržala Severinu pa se obrušila na Popovića: “Ako te ja negdje nagazim…”

Brojne poznate osobe pružile su podršku Severini nakon što joj je oduzeto skrbništvo nad sinom Aleksandrom i dodijeljeno njegovom ocu Milanu Popoviću. Sada je to učinila i Jelena Karleuša. Karleuša je na svom Instagram storyju prozvala institucije u Hrvatskoj, Severinine odvjetnike, ali i samog srbijanskog poduzetnika, Milana Popovića.

“Ispade ovaj Severinin bivši bitniji i uticajniji u Hrvatskoj i od njihovog premijera i predsjednika i suda i zakona i pravde i Boga.

Sad, pošto ste se braćo Hrvati pošteno obrukali, jer predugo gledamo nepravdu prema ovoj ženi i pun nam je ku*ac, kakve su šanse da mu provjerite poslovanje, rekla mi bubica da se tu nešto mulja sa porezom (kad je već korupcija normalna u Hrvatskoj)”, započela je Karleuša svoju objavu.

“I vi poslije nešto za Srbiju pričate… eeee moji viii..ovdje bi to Severini bilo riješeno davnih dana. A i imamo sposobne advokate, Severinini su puki amateri”, nastavila je pjevačica, pa se obratila Severininom bivšem partneru Popoviću.

“A, pošto će i dotični uticajni ovo pročitati, mogu samo da mu poručim: ‘Šta bih ja tebi brate Srbine radila, bio bi prvi muškarac koji je zatrudnio i bio trudan godinama!

Nisi ti Srbin, ti si… … Da ne lajem….! Znam da budem pogana… Ako te negdje nagazim reći ću ti u lice, lako je ovako biti hrabar, a i znam neke koji imaju maalo više parica od tebe”, poručila je Jelena.

Severina je je prije dvije noći nastupala na Jahorini, a uzevši u obzir da je ovo bio prvi njen koncert nakon vijesti o presudi Vrhovnog suda o oduzimanju skrbništva nad sinom – iskoristila je priliku da se oglasi o ovom slučaju.

Naime, nastup je započela govorom, a ne pjesmom te je na Instagramu objavila isječak onoga što je kazala prisutnima u publici.

Uz to je još poručila:

“Mislili ste da neću doći? Da ću otkazati koncert? Moja obaveza, moja dužnost bila je pojaviti se danas. Ustati, obući se, našminkati, napraviti frizuru i naklonit vam se.

Nakloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snagu – meni, kako mi je lijepo predsjednik Vrhovnog suda rekao – VELIKOJ I MOĆNOJ, da ovih dana uopće smognem snage ustati svako jutro iz kreveta i ispratiti dijete u školu te da svima vama koji me zasipate neizmjernom ljubavi pokušam osobno zahvaliti”.

Naglasila je kako ne smije biti nepoštena te da mora zahvaliti i svim muškarcima, posebno svojim kolegama sa scene, ali i “svakom malom i nemoćnom muškarčiću”.

“Moj inbox na Instagramu je pun. Gotovo svaku sekundu dolazi poruka nekog od vas. Mnoge od vas dijele sa mnom svoja iskustva.

Ima potresnih, koja su me rasplakala, jako puno ih je baš ih Bosne. Žrtve nasilja institucija. Znam i ja za jedan slučaj iz Hercegovine. Slučaj majke koja čeka ovrhu nad svoje dvije curice da idu ocu zlostavljaču”, dodala je.

Kazala je i kako je šutjela uporno i pokorno dok je druga strana pričala, kao i da je nijemo čekala i vjerovala u hrvatski pravni sistem.

“Šutjela sam dok mi nisu prvi put uzeli dijete. Od tada govorim o nepravdama sistema, o organiziranom otimanju djece kad su bogati ili moćni očevi u pitanju. I neću stat… Hvala na potpori, nikad vam neću moći zahvaliti, moj duboki naklon… … Je*ale ih proceduralne pogreške.

I za kraj – psihopate su psihopate, ali imaju i jednu veliku vrlinu, a to je da vam se 100% posvete”, poručila je Severina – prenio je Klix.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.