Kontroverzna situacija u “Superaparu” u Hrvatskoj, čak se i Enis Bešlagić našao u čudu: Žene otkrile da njihovi partneri u mobitelu imaju fotografije drugih žena

Posljednje Vijesti Zabava

Kontroverzna situacija u emisiji “Superpar” koju na RTL-u Hrvatska vodi Enis Bešlagić.

Naime, žene su u zadatku morale pokazati koliko su upućene u mobitele svojih partnera.

Trebale su pogoditi ko im je poslao određene poruke, tko je na fotografijama, kako imaju memorirane brojeve nekih osoba i, za kraj, koja im je šifra za otključavanje.

Sandi je bio uvjeren da će njegova Iva uspješno proći zadatak jer ništa ne skriva pred njom, a nakon 12 zajedničkih godina, smatrao je da ga poznaje u dušu. I bio je u pravu! Iva je pogodila čak i tko mu je poslao fotografiju glazbenice Lidije Bačić u bikiniju!

“Njegov vjenčani kum”, rekla je Iva, a Sandi je kroz smijeh objasnio: “Moj kum šalje slike kakve smo vidjeli, a koji put su tete zaboravile uzeti kupaći…”

S fotografijama drugih žena u dečkovu mobitelu suočila se i Marija koja je, iako je s Marijem u vezi samo pet mjeseci, pokazala da ga jako dobro poznaje te je pogodila i vrlo teške zadatke. Ipak, fotografija ženskih noktiju malo ju je zbunila, no ipak se sjetila kako bi mogla biti riječ o Marijevoj prijateljici s fakulteta.

Obje dame uspješno su prošle zadatak, a njihovi partneri bili su ponosni na njih!

Superpar na RTL-u gledajte od ponedjeljka do četvrtka nakon 21 sat.

Leave your vote