Kraljica: Pogledajte kako je Marija Šerifović navijala za Nermina Handžića u finalu Zvezda Granda iako mu nije bila mentorica!

Uzbudljivo finale “Zvezda Granda” donijelo je mnogo napetosti, a mladi Tešnjak Nermin Handžić je ubjedljivo i zasluženo pobijedio.

Ipak, sinoć se odvijala prava drama.

Vrhunsku podršku je imao mladi Handžić iz svog rodnog grada, ali i iz cijele Bosne i Hercegovine i dijaspore.

Skromni Tešnjak je tokom cijele sezone konstantno pjevao odlično te je sasvim zasluženo odnio pobjedu u ovom takmičenju. Sada je pred njim zaista jedna prosperitetna budućnost i pjevačka karijera.

U superfinalu se borio protiv odličnog Makedonca Aleksandra Josifovskog koji je u timu Đorđa Davida.

Inače, mladom Handžiću je mentor bila Viki Miljković i on je od samog početka takmičenja isticao kako je njena podrška bila presudna za njegov razvoj.

U Tešnju se već uveliko priča o dočeku i ogromnom koncertu koji bi trebalo prirediti mladom Handžiću. To će biti zaista vrhunski spektakl i od lokalnih vlasti se očekuje da to što prije realizuju!

Osam finalista borilo se junački u drugom krugu finala, ali su nažalost takmičenje tada napustila četiri kandidata, a to su Mustafa Mehić, Željko Vukčević, Srđan Stanić i Meliha Imširović.

U trci za pobjedu su onda ostala četiri kandidata, te su takmičenje nastavili Aleksandar Josifovski, Nermin Handžić, Kenan Dervišević i Sandra Mladenović.

Na koncu su ostali Nermin i Aleksandar, a mladi Tešnjak je pobijedio.

Na društvenim mrežama se pojavio i snimak na kojem se vidi koliko je i Marija Šerifović navijala za mladog Tešnjaka, iako mu nije bila mentorica.

Pružala je ogromnu podršku svojoj kolegici Viki Miljković u dramatičnim trenucima.

Pogledajte snimak.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.